Κρασιά σε συμφέρουσες τιμές

21:22 25/4/2013 - Πηγή: TNSite
«Στον αέρα» είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα του οινοτέχνη Άγγελου Ρούβαλη στη νέα διεύθυνση του οινοποιείου www.rouvaliswinery.gr, όπου οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τις αγορές τους αλλά και να χρησιμοποιήσουν την νέα εφαρμογή «Φτιάξε το Δικό σου κρασί», για να δημιουργήσουν τις δικές τους, μοναδικές φιάλες!

Την σελίδα, εκτός από τις αγορές σας, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να ανακαλύψετε ποιο κρασί συνοδεύει αρμονικά τα φαγητά του καθημερινού σας, και

όχι μόνο, τραπεζιού, μέσα από συγκεκριμένα φίλτρα αναζήτησης. Επίσης, η διάκριση σε «Φρέσκα» και «Παλαιωμένα» κρασιά μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε ευκολότερα το κρασί που αρμόζει σε κάθε περίσταση.

Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε και τη νέα ενότητα «Φτιάξε το Δικό σου κρασί», για να καταπλήξετε τους φίλους σας. Μέσα από 4 επιλογές, μπορείτε:

•να αγοράσετε το κρασιά του Άγγελου Ρούβαλη και να δημιουργήσετε τις «Δικές σας ετικέτες»,
•να δημιουργήσετε «το Δικό σας κρασί, με την Δική σας Ετικέτα»,
•να παλαιώσετε το κρασί σας σε «Δικό σας Βαρέλι» σε συνεργασία με τον οινολόγο του οινοποιείου και
•να υιοθετήσετε το «Δικό σας Αμπέλι», την έκταση δηλαδή που επιθυμείτε από τους αμπελώνες του οινοποιείου, προκειμένου να εμφιαλώσετε το κρασί σας.

Η αγορά των κρασιών γίνεται μέσω της σελίδας, χωρίς επιπλέον κόστος μεταφοράς. Παράλληλα, προσφέρεται η δυνατότητα παραλαβής συγκεκριμένων κρασιών από προτεινόμενες κάβες, σε καλύτερη τιμή με την επίδειξη εκπτωτικών κουπονιών.

Όπως το επιτάσσει η εποχή, ο Άγγελος Ρούβαλης δημιούργησε τη νέα του σελίδα, εξυπηρετώντας με αυτό τον τρόπο τους φίλους του σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα εκείνους που διαμένουν σε περιοχές που δεν υπάρχουν κοντινές κάβες ή δεν υπάρχουν όλα τα προϊόντα.

www.rouvaliswinery.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα