Νέα παραλλαγή του Suzuki Inazuma!

21:01 25/4/2013 - Πηγή: TNSite

Ακολουθώντας μια εύκολη λύση για διεύρυνση της γκάμας της στην κατηγορία «τέταρτο του λίτρου», η οποία ανθεί παγκοσμίως, η Suzuki παρουσίασε στην International Automobile Industry Exhibition της Σαγκάης ένα «νέο» μοντέλο, το GW250S.

Πρόκειται για την πολιτική έκδοση του μοντέλου για αστυνομική χρήση (GW250J) που είχε παρουσιαστεί πέρσι τον Σεπτέμβριο, πλην της σειρήνας, της τριπλέτας

αποσκευών και των ψυχεδελικών λευκών-μπλε- κόκκινων πολυελαίων φυσικά.

Με μισό φέρινγκ το GW250S -γνωστό στην Ευρώπη ως Inazuma- θα κατασκευάζεται στην Κίνα από την Changzhou Haojue Suzuki Motorcycle Co.

Το σετάκι με το φέρινγκ δεν πρόκειται να κερδίσει βραβείο στυλ ή αισθητικής, αφού μοιάζει σαν παράταιρη συρραφή παζλ. Όμως ότι στις αγορές που απευθύνεται, η προσθήκη του φέρινγκ θα κάνει τη μικρή μοτοσυκλέτα να φαντάζει ως superbike ή τουλάχιστον ως GT.

Δεν είναι γνωστό αν το φερινγκάτο Inazuma θα κάνει το μεγάλο ταξίδι ως την Ευρώπη. Με δεδομένο ότι τα 250 κυβικά δεν απέχουν και πολύ από την οροφή των πωλήσεων στην Ελλάδα και ότι μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα Α2, δεν θα ήταν καθόλου παράλογο, εφόσον είναι και η τιμή του πραγματικά «κινέζικη».

newsbeast.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα