Ηλίας Βρεττός: Μίλησε για τη σχέση του με την Ευαγγελία Αραβανή

00:36 22/10/2013 - Πηγή: TNSite

Ο Ηλίας Βρεττός στη συνέντευξη που έδωσε στο «Μες στην καλή χαρά» το πρωί της Κυριακής, μίλησε για τη σχέση του με την Ευαγγελία Αραβανή, αλλά και για τον τρόπο που του αρέσει να προσεγγίζει τις γυναίκες.

Τι είπε για τη σχέση του με την Ευαγγελία Αραβανή; «Δεν μπορώ να πω ότι είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα. Αυτό θα το πω όταν θα ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας με κάποια, θα σου πω ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Είμαστε μαζί, περνάμε πολύ καλά, δεν έχουμε ζήλιες, γκρίνιες ή αρνητισμό ανάμεσά μας και όπου

είναι να πάει αυτό, θα πάει», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Γνωριζόμασταν πολλά χρόνια με την Ευαγγελία, κάποια στιγμή και με δική μου πρωτοβουλία ήρθαμε πιο κοντά. [...] Είναι η πιο υγιής σχέση που είχα μέχρι στιγμής. Οι σχέσεις βέβαια δοκιμάζονται καθημερινά».

Όσο για τον τρόπο που προσεγγίζει τις γυναίκες, ο Ηλίας Βρεττός δήλωσε: «Μ' αρέσει να κυνηγάω εγώ τη γυναίκα, τη βλέπω σαν "τρόπαιο" που θέλω να κατακτήσω. Είμαι πολύ παραδοσιακός. Τώρα άμα "φάω" πολλές απορρίψεις, δεν ξέρω πώς θα είμαι».

ΠΗΓΗ: yupiii.gr

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα