«Πενήντα-πενήντα οι πιθανότητες με την Ελλάδα»

23:22 21/10/2013 - Πηγή: TNSite
Για το παιχνίδι της Ελλάδας και τους επικίνδυνους παίκτες μίλησε σε ιστοσελίδα της Ρουμανίας ο Κοστίν Λάζαρ.

Ο διεθνής Ρουμάνος μέσος μίλησε στην ιστοσελίδα dolce-sport.rο, αναφέροντας πως η Ελλάδα έχει μικρό προβάδισμο πρόκρισης, όμως οι πιθανότητες είναι ίσες και για τις δύο ομάδες:

«Ειλικρινά είμαι ευχαριστημένος. Είναι καλή η κλήρωση για την Εθνική ομάδα γιατί η Ελλάδα

είναι ένας πιο προσεγγίσιμος αντίπαλος από τους υπόλοιπους. Είναι έμπειρη ομάδα. Οι πιθανότητες είναι πενήντα - πενήντα, μ' ένα πολύ μικρό προβάδισμα γι' αυτούς. Το παιχνίδι τους είναι πολύ καλό τακτικά, διαθέτουν πολύ καλούς παίκτες μπροστά και σχεδόν όλα τα παιχνίδια τους τα έχουν κερδίσει οριακά».

Όσον αφορά την προτίμησή του σε αντιπάλους, τόνισε πως θα ήθελε να βρει στο δρόμο της ομάδας του διαφορετική ομάδα:

«Προσωπικά βέβαια θα προτιμούσα να πέφταμε σε κάποια άλλη ομάδα. Ήθελα Πορτογαλία ή Κροατία, γιατί ακόμα κι αν χάναμε θα είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε κόντρα σε πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές».Ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ σχολίασε και την παρουσία του Κώστα Μήτρογλου στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα:

«Ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής των Ελλήνων είναι ο Μήτρογλου. Είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής που "γεμίζει" την περιοχή. Η Ελλάδα παίζει ένα παιχνίδι αναμονής. Είναι καλοί στον τομέα αυτόν και περιμένουν ένα λάθος του αντιπάλου. Πιστεύω πως έχουμε τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά».

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα