Η Τζένη Μπότση αποκαλύπτει την ηλικία της

21:23 9/12/2012 - Πηγή: 24wro
Παρόλο που οι περισσότερες γυναίκες κρατούν την ηλικία τους...
ως επτασφράγιστο μυστικό, η Τζένη Μπότση δεν έχει κανένα πρόβλημα να την αποκαλύψει, καθώς είναι συμβιβασμένη με τον χρόνο που περνά.

«Είμαι 40 χρόνων και το χαίρομαι ιδιαίτερα» δηλώνει η ηθοποιός και προσθέτει ότι: «Φίλες μου και συνάδελφοι στην ηλικία μου έχουν παιδιά».

Η σχέση της, ωστόσο, με τα παιδιά είναι πολύ καλή, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι είναι εθελόντρια εδώ και επτά χρόνια στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Έχει ξυπνήσει, ωστόσο, το μητρικό της φίλτρο;

«Δεν
βγαίνουν μητρικά συναισθήματα, αλλά μια ανάγκη για πάρε-δώσε αγάπης. Απέναντι σε αυτά τα παιδιά δεν αισθάνομαι μητέρα, αλλά μια φίλη. Αυτό θα πουν κι εκείνα για μένα, είμαι σαν αδελφή τους» εξηγεί η Τζένη και αναφέρεται σε αυτήν την ιδιότητά της:

«Είμαι 7 χρόνια στο ''Χαμόγελο'' και συνεχίζω... Αντί να καθόμαστε στα καφέ και να λέμε λόγια για το τι θα πρέπει να γίνει και το πώς θα πρέπει να αλλάξει ο κόσμος, καλά θα κάνουμε να κοιτάξουμε ο καθένας τον εαυτό του και να δούμε πώς θα αλλάξουμε. Αντί να λέμε λόγια, ας κάνουμε πράξεις. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Έτσι θα αλλάξει ο κόσμος. Μη μένουμε στα λόγια, τι θα πρέπει να κάνουν οι άλλοι.
Keywords
Αναζητήσεις
μποτση ηλικια, τζενη μποτση ηλικία
Τυχαία Θέματα