Η Microsoft άνοιξε τον χορό των ανακοινώσεων στην E3

23:22 10/6/2013 - Πηγή: TNSite

Φιλοδοξώντας να δημιουργήσει ένα πλήρες οικοσύστημα από παιχνίδια, μουσική, τηλεοπτικό περιεχόμενο, ταινίες και εφαρμογές που θα υπακούν στις κινήσεις και τις φωνητικές εντολές του χρήστη, η Microsoft ουσιαστικά ολοκλήρωσε στο Λος Αντζελες την παρουσίαση του νέου Xbox.

Το Xbox One θα βγει σε 21 αγορές τον Νοέμβριο, στα 499 ευρώ για την Ευρώπη. Το βασικό πακέτο θα περιλαμβάνει φυσικά την κονσόλα (με

500 Gb σκληρό δίσκο, Blu-ray player και ενσωματωμένο Wi-Fi), το νέο Kinect, ένα ασύρματο χειριστήριο και μια δοκιμαστική «χρυσή» συνδρομή 14 ημερών στην υπηρεσία Xbox Live.

Μια ειδική έκδοση που θα είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό μόνο την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του νέου Xbox – με την επισήμανση Xbox One Day One – θα προσφέρει πρόσβαση σε έξτρα περιεχόμενο σε μια σειρά νέων τίτλων όπως τα Ryse: Son of Rome, Forza Motorsport 5, Kinect Sports Rivals και Dead Rising 3.

Το μεγαλύτερο μέρος της παρουσίασης αφορούσε όπως συμβαίνει συνήθως στις νέες εκδόσεις παιχνιδιών που θα συνοδεύσουν και θα ακολουθήσουν το Xbox One, μεταξύ των οποίων και κάποια από τα best sellers που διαθέτει αποκλειστικά στον κατάλογό της η Microsoft. Το σόου της παρουσίασης του Xbox One ξεκίνησε με ένα τρέιλερ του επερχόμενου Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (ο Κίφερ Σάδερλαντ του τηλεοπτικού 24 είναι πλέον ο αφηγητής της ιστορίας του παιχνιδιού) και κορυφώθηκε με την προαναγγελία για το 2014 της συνέχειας του Halo, το οποίο διαχρονικά αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Xbox.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι μια ανανεωμένη έκδοση του Xbox 360 «λεπτότερη και πιο ήσυχη από ποτέ» θα είναι διαθέσιμη στα αμερικανικά καταστήματα από τη Δευτέρα, με την υπόσχεση ότι εκατοντάδες ακόμη νέα παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν για το Xbox δεύτερης γενιάς, το οποίο βγήκε για πρώτη φορά στην αγορά πριν από οκτώ χρόνια.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα