Τους κλειδαριθμους στα σπιτια των φορολογουμενων θα στειλει η γγπς

22:25 10/6/2013 - Πηγή: Fimotro

Να διευκολύνει τους φορολογούμενους στην υποβολή των δηλώσεων τους προκειμένου να αποφύγουν επιπλέον επισκέψεις στις κατά τόπους ΔΟΥ επιχειρεί η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων με τη...
μαζική έκδοση και αποστολή μέσω ταχυδρομείου κλειδαρίθμων πρόσβασης στο σύστημα TAXISnet.

Όπως
αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η ταχυδρόμηση θα ξεκινήσει στις 12 Ιουνίου και θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 14 Ιουνίου ώστε οι παραλήπτες να τις λάβουν έως τις 20 Ιουνίου καθώς δέκα ημέρες μετά εκπνέει η προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων.

Συνεπώς, όσοι φορολογούμενοι το Οικ. Έτος 2012 υπέβαλαν δήλωση σε έντυπη μορφή, δεν τους έχουν εκδοθεί κωδικοί πρόσβασης και μέχρι τις 7 Ιουνίου δεν έχουν υποβάλει αίτηση εγγραφής στο TAXISnet, δεν απαιτείται να υποβάλουν αίτηση εγγραφής και στη συνέχεια να επισκεφθούν τη Δ.Ο.Υ για την παραλαβή κλειδαρίθμου, αλλά να αναμένουν τη συστημένη επιστολή.

Οι πολίτες για να ενημερωθούν σχετικά με την αποστολή συστημένης επιστολής μπορούν να επισκεφτούν τον ιστοχώρο της ΓΓΠΣ:www.gsis.gr την επιλογή «Υπηρεσίες προς τους Πολίτες» - «Περισσότερα»- «Δείτε εδώ αν θα λάβετε τον κλειδάριθμό σας ταχυδρομικώς».
Keywords
Τυχαία Θέματα