Για διακοπές στην Ίμπιζα ο Κάμερον μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο

14:22 27/5/2013 - Πηγή: TNSite

Εξοργισμένοι είναι οι Βρετανοί βουλευτές με αυτό την απόδραση του Πρωθυπουργού στο ισπανικό νησί, θεωρώντας ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να φύγει από την χώρα.

Αρνητικά σχολιάζει το ταξίδι του Πρωθυπουργού και ο αγγλικός τύπος, ο οποίος δημοσιεύει φωτογραφίες του Κάμερον να απολαμβάνει χαλαρός τον καφέ του, μαζί με την σύζυγο του Σαμάνθα, σε μια παραλία της Ίμπιζα.

"Είναι αρκετά χαλαρή η Ίμπιζα για σας, πρωθυπουργέ;" αναρωτιέται με μπόλικη δόση σαρκασμού, η Daily Mail.

Προσθέτει μάλιστα ότι την ώρα που οι πενθούντες συγγενείς του Βρετανού στρατιώτη αποθέτουν λουλούδια στον τόπο της δολοφονίας, ο Κάμερον επιλέγει να φύγει για την Ίμπιζα, για ένα ηλιόλουστο διάλειμμα.

Η Ντάουνινγκ Στριτ προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός εξακολουθεί να κάνει κουμάντο από μακριά, αφού έχει πάρει μαζί του ομάδα συνεργατών αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό για τηλεδιασκέψεις.

"Ο πρωθυπουργός είναι σε διακοπές με την οικογένειά του, αυτή την εβδομάδα. Όπως πάντα, ενόσω βρίσκεται μακριά, εξακολουθεί να έχει τον έλεγχο και συνεργάτες μαζί του" δήλωσε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα