Τζολί: Νέος θάνατος στην οικογένεια της με καρκίνο μαστού

14:07 27/5/2013 - Πηγή: TNSite

Συγκλονισμένη είναι η Angelina Jolie από τον θάνατο της μικρότερης αδερφής της μητέρας της, η οποία, όπως έγραψε νωρίτερα το star.gr, «έφυγε» λόγω καρκίνου του μαστού! Σε δηλώσεις του, ο σύζυγός της αποκάλυψε πως θεία και ανιψιά είχαν πολλά «κοινά» στην «μάχη» με την ασθένεια.

Η Debbie Martin άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 61 ετών, νικημένη από τον καρκίνο και έπειτα από μερικές ημέρες νοσηλείας σε κώμα.

«Ήταν παράδειγμα για την Angelina…

Ήταν η πρώτη στην οικογένεια Bertrand που προχώρησε σε προληπτική εγχείρηση», δήλωσε ο σύζυγος της Debbie, Ron, προσθέτοντας πως στη σύζυγό του είχε εντοπιστεί το 2004 το ίδιο «ελαττωματικό» γονίδιο που βρέθηκε στην Angelina.

«Είχαμε δει αρκετές φορές την Angelina από τότε που η Debbie διαγνώστηκε με καρκίνο και είμαστε υπερήφανοι που πήρε την απόφαση να κάνει διπλή μαστεκτομή προκειμένου η οικογένειά της να μην περάσει αυτό που περνάμε εμείς τώρα», συνέχισε ο Ron Martin.

H θεία της ηθοποιού είχε υποβληθεί σε αφαίρεση ωοθηκών. «Αν γνώριζε νωρίτερα αυτό που ανακάλυψε τόσο αργά, θα είχε κάνει σίγουρα και μαστεκτομή», συμπλήρωσε ο θείος της 37χρονης ηθοποιού, ενώ πηγή από το περιβάλλον της δήλωσε ότι η Debbie Martin την ενθάρρυνε να κάνει μαστεκτομή, μιας και η ίδια άργησε να μάθει ότι είχε προσβληθεί από καρκίνο του μαστού...

Θυμίζουμε πως η Angelina Jolie είχε 87% πιθανότητες να εκδηλώσει καρκίνο του μαστού και 50% καρκίνο στις ωοθήκες, ενώ, μετά την διπλή μαστεκτομή, σχεδιάζει να προχωρήσει και σε αφαίρεση ωοθηκών, ώστε να μειώσει στο ελάχιστο την πιθανότητα να προσβληθεί από την ασθένεια!

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα