Γενέθλια για τη Νατάσα Θεοδωρίδου! Τα πόσα κλείνει;

06:42 25/10/2013 - Πηγή: TNSite

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Νατάσσα Θεοδωρίδου που «πατάει» τα 42! Μάλιστα, οι Στέλιος Ρόκκος, Κώστας Μαρτάκης και Θωμαή Απέργη, που θα εμφανίζονται μαζί της φέτος, της επεφύλαξαν μία έκπληξη!

Η γνωστή τραγουδίστρια γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 1970 στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα με τις σπουδές δημοσιογραφίας, έκανε μαθήματα αρμονίας και κιθάρας, ενώ εμφανιζόταν σε νυχτερινά κέντρα της γενέτειράς της.

Το 1996 η Νατάσσα «κατέβηκε» στην Αθήνα

και άρχισε να δουλεύει σε νυχτερινά μαγαζιά, ενώ, ένα χρόνο αργότερα, κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό της δίσκο, με τίτλο το ονοματεπώνυμό της. Κατά καιρούς έχει συνεργαστεί, σε πίστες και τραγούδια, με «μεγάλα» ονόματα, όπως οι Αντώνης Ρέμος, Καίτη Γαρμπή, Νότης Σφακιανάκης, Μαρινέλλα, Πασχάλης Τερζής, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Έλενα Παπαρίζου, Έλλη Κοκκίνου, Νίκος Κουρκούλης, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιώργος Θεοφάνους, Γιώργος Μουκίδης και Αντώνης Βαρδής.

Μεταξύ των δεκάδων επιτυχιών που μας έχει χαρίσει; «Ένα Σπίτι Καίγεται», «Δεν Θέλω Τέτοιους Φίλους», «Επιτέλους», «Στα Λιμάνια Ανάψανε Φωτιές», «Φεγγάρι», «Έχω Μια Αγκαλιά», «Απέναντι», «Κόκκινη Γραμμή», «Αν Υπάρχει Παράδεισος», «Πάλι», «Σκουπιδιάρικο» και «Θα ‘Ρθω Να Σε Δω».

Η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της ενώ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου πριν από δύο χρόνια, ενώ στην προσωπική της ζωή έχει δύο κόρες από δύο γάμους, με τελευταίο εκείνον με τον Ανδρέα Φουστάνο.

Σε live σύνδεση της εκπομπή «Ελένη» με γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, οι Στέλιος Ρόκκος, Κώστας Μαρτάκης και Θωμαή Απέργη, τραγούδησαν στην Νατάσσα το «happy birthday», φέρνοντάς της μία τούρτα και μία ανθοδέσμη!

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα