Φυσικές λύσεις για την αμυγδαλίτιδα

17:08 28/10/2013 - Πηγή: TNSite

Σας ταλαιπωρούν οι αμυγδαλές σας που μοιάζουν κόκκινες με πύον ενώ ταυτόχρονα νιώθετε πόνο όταν καταπίνετε κι έχετε και πυρετό; Τότε μάλλον υποφέρετε από απλής μορφής αμυγδαλίτιδα. Μερικές απλές και φυσικές λύσεις μπορούν να προλάβουν ή να μειώσουν τηνένταση του προβλήματος πριν επισκεφθείτε τον γιατρό σας.

Φροντίστε να λαμβάνετε επαρκείς ποσότητες βιταμίνης C που θα βρείτε στα πορτοκάλια και τις πιπεριές. Η βιταμίνη C μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού σας ώστε να καταπολεμήσει αποτελεσματικότερα τις βακτηριακές και ιογενείς λοιμώξεις.Τρώτε
μια κουταλιά της σούπας μέλι κάθε μερικές ώρες. Το μέλι περιέχει φυσικά αντιβιοτικά συστατικά που θα βοηθήσουν τον οργανισμό σας να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις. Το μέλι είναι επίσης πολύ καταπραϋντικό για το λαιμό και ίσως απαλύνει κάπως τον πόνο στις αμυγδαλές σας.Ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας αλάτι με λίγο νερό. Κάντε γαργάρες με το διάλυμα θαλασσινού νερού φροντίζοντας να φθάσει στο πίσω μέρος του λαιμού σας, όπου βρίσκονται αμυγδαλές σας. Το αλάτι θα καταπολεμήσει οποιαδήποτε μόλυνση στις αμυγδαλές σας και θα ανακουφίσει κάθε πόνο που μπορεί να αντιμετωπίζετε.Τρώτε τρία μπολ κοτόσουπας κάθε μέρα. Η κοτόσουπα θεωρείται φυσικό αντιβιοτικό και σύμφωνα με μελέτες διαθέτει αντι-ιικές ιδιότητες.

ygeianews

Keywords
Τυχαία Θέματα