Η παρελαση συνεχιζεται προς... κορυδαλλο!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
Γράφει ο… Σημαιοφόρος
Αγαπητό Fimotro,
Μία είδηση που πέρασε στα ψιλά κι όμως έχει τη σημασία της είναι το δεύτερο 18μηνο που έφαγε στο κεφάλι ο Λαυρεντιάδης λίγο πριν εκπνεύσει η πρώτη προφυλάκιση. Αυτή τη φορά οι δικαστές τον...
χώνουν παραμέσα για απόπειρα δολοφονίας ενός ''επιχειρηματία'' που έλαβε μία γλάστρα με χειροβομβίδα - έκπληξη μέσα.
Καμιά
δεκαριά είναι οι κατηγορούμενοι και ως εγκέφαλο η δικαιοσύνη θεωρεί τον Λούα Λούα. Οι κατηγορούμενοι για την απόπειρα λένε πως δεν τον έχουν ξαναδεί στα μάτια τους, οι δικηγόροι του Λούα λένε πως τα στοιχεία που έχει η δικαιοσύνη είναι για γέλια και πως τη νέα προφυλάκιση του την έριξαν για έναν και μόνο λόγο: γιατί έξω είναι ο ίδιος κινητή βόμβα για το σύστημα. Το αν είναι πίσω από τη βόμβα του ''επιχειρηματία'' Ανδρεαδάκη, αυτό ας το βρει η ελληνική δικαιοσύνη.
Εκείνο που ψιθυρίζεται έντονα είναι πως Λαυρεντιάδης και Ρέστης θα παραμείνουν στις … γειτονιές του Κορυδαλλού για πολύ καιρό ακόμη για παραδειγματισμό. Όσοι δεν κάθονται φρόνιμα θα μπαίνουν ο ένας μετά τον άλλο μέσα για να συμπληρώσουν την … διμοιρία που παρελαύνει στο προαύλιο των φυλακών.
Στα δικαστικά ''πηγαδάκια'' λέγεται πως σύντομα δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν ακολουθήσουν και άλλα μεγάλα ονόματα της επιχειρηματικότητας και του εφοπλισμού. Δεν θα διστάσουν αυτοί που κινούν τα νήματα, λένε, να βάλουν μέσα ακόμη και το πιο μεγάλο όνομα της ελληνικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα με την κατηγορία του λαθρεμπορίου πετρελαίου. Με την ίδια κατηγορία δεν αποκλείεται να συμπληρώσουν την παρέλαση ως … παραστάτες δύο εφοπλιστές (ένας άντρας και μία γυναίκα). ''Ας μην πέσουν από τα σύννεφα'', έλεγε υψηλόβαθμος δικαστικός, αν δουν να μπαίνει μέσα με την ίδια κατηγορία ακόμη και ο επιχειρηματίας που υποτίθεται πως έχει άριστες σχέσεις με το Μαξίμου.
Αυτό τον χειμώνα θα δουν πολλά τα μάτια μας και θα τα τρίβουμε μέχρι τελικής… φλεβαρόπτωσης με τα ονόματα που θα βρεθούν στο Κορυδαλλό. Βρε λες;
Φιλικά
Keywords
Τυχαία Θέματα