Εορταστικά πάρτι στο αγαπημένο στέκι της Θεσσαλονίκης

17:07 11/12/2013 - Πηγή: TNSite

Με το όνομά του να είναι άρρηκτα συνδεδεμένο και με την τοποθεσία του, το Limani rock'n'roll, στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί σημείο αναφοράς για τη νυχτερινή ζωή της συμπρωτεύουσας. Από τα πιο πολυσύχναστα σημεία διασκέδασης εδώ και 8 χρόνια εντυπωσιάζει κάθε χρόνο με τις ανακαινίσεις του, που κάθε φορά δίνουν ακόμη πιο ενδιαφέρον ύφος στο ήδη αγαπημένο στέκι.

Τι είναι αυτό που θα σας κάνει να το προτιμήσετε για τη διασκέδασή σας; Η ροκ φιλοσοφία

του με τις μουσικές επιλογές του dj να το εκφράζουν και να το χαρακτηρίζουν απόλυτα, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο την ιδιαίτερη ταυτότητά του.

Στο νεανικό στέκι στην περιοχή του Λιμανιού, όμως, θα έρθετε και για ακόμη έναν επιπλέον λόγο. Τη μουσική και την καλλιτεχνική επιμέλειά του έχει αναλάβει ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος με το δικό του μοναδικό τρόπο έχει βάλει την προσωπική του σφραγίδα στο πολυσυζητημένο bar.

Φέτος, για τα Χριστούγεννα μάς υποδέχεται σε εορταστική ατμόσφαιρα τόσο με διακοσμητικές πινελιές, όσο και με μουσικές αναφορές που δεν θα σας αφήσουν να φύγετε από το εορταστικό πνεύμα ούτε λεπτό.

Προσαρμόζοντας το πρόγραμμα των events στις γιορτές, ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά (ημέρα Τετάρτη) δεν θα απολαύσετε τις θεματικές house βραδιές «All Aboard», αλλά dance και rock 'n'roll αγαπημένες επιλογές, εμπλουτισμένες φυσικά με τραγούδια και επιλογές στο κλίμα των ημερών (χωρίς επιπλέον είσοδο, αλλά διατηρώντας τις κανονικές του τιμές).

Tip: Οι επιτυχημένες εμφανίσεις των Onirama κάθε Πέμπτη και των My Excuse (η συγκεκριμένη μπάντα ξεκίνησε την καριέρα της από το Limani) κάθε Παρασκευή θα συνεχίσουν να δίνουν τη δική τους χροιά στις νύχτες σας εδώ, όσο τις Κυριακές επιλέγετε το Limani για το αγαπημένο σας cocktail, στις επονομαζόμενες «Shaken Sundays».

Αξιού 2 & Αβέρωφ, Λιμάνι, Θεσσαλονίκη, τηλ. 6946 555029, https://www.facebook.com/Limani.OfficialΤετάρτη-Κυριακή: από τις 22.00 (χειμώνας), Καθημερινά: από τις 22.00 (καλοκαίρι)Τιμή: 8 ευρώ (ποτό), 8-10 ευρώ (cocktail)

Αν θέλετε να ενημερωθείτε για όλα τα στέκια που αξίζει να επισκεφτείτε στη Θεσσαλονίκη, κατεβάστε δωρεάν το Thessaloniki by GreekGuide.com!

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα