Ο καψης με τα τρωκτικα της «δτ-νεριτ» κατεκτησαν το «everest!!!»

Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Σήμερα συμπληρώνονται 6 μήνες από την αποφράδα μέρα, που η κυβέρνηση έριξε «μαύρο» στον ήχο και την εικόνα της ΕΡΤ και την ελεύθερη φωνή της Ελλάδας και της Δημοκρατία μας. Από τότε, βαθύ...
σκοτάδι και υποσχέσεις. Το μόνο που κατάφερε η συγκυβέρνηση ήταν να παραδώσει τον φορέα σε πρόσωπα αναξιόπιστα και με βαρύ παρελθόν από την «αμαρτωλή» πρώην ΕΡΤ.

Η αλαζονεία
κάποιων ανθρώπων με χαμηλό επίπεδο «νοημοσύνης», που ανήκουν στον σκληρό πυρήνα του Σουλτάνου, φαίνεται ότι επιβεβαιώνουν την παροιμία: «Δώσε θάρρος στο χωριάτη ν’ανεβεί και στο κρεβάτι». Το τι συμβαίνει στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, από τα «ψώνια» του Καψή που έχουν μαζευτεί, δεν περιγράφεται. Πίστεψαν ότι ανεβαίνοντας στο «ραδιομέγαρο», κατέκτησαν το «Έβερεστ». Κάποια πρόσωπα, βγάζουν τα αποθημένα τους, μπροστά στους πρώην συναδέλφους, που κράτησαν την αξιοπρέπεια τους, όπως είπε και ο συνάδελφος της ΕΡΤ3 Χρήστος Γιαννούλης. Στα χέρια μας έχουμε όλα τα ονόματα, από κάποια λαμόγια(!), που έχουν το «ψώνιο» του διευθυντή, ενώ δεν μπορούν να μοιράσουν σε δυο γαϊδούρια άχυρα(!).

Θα ασχοληθούμε μαζί τους σιγά-σιγά για να δει το Μαξίμου σε τι χέρια και ποια «κουμάσια» διαφεντεύουν το πολυτιμότερο αγαθό, την ενημέρωση, ψυχαγωγία, πολιτισμό. Αυτή τι στιγμή, βρίσκονται στο κτήριο περίπου 100 διμηνίτες, κυρίως διοικητικοί, για να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Κανένα από τα 4 στούντιο δεν έχει τεθεί σε λειτουργία, και όλες οι υποδομές ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού ελέγχου και παραγωγής, βρίσκονται εγκαταλελειμμένα, εκτός από το MASTER που υπολειτουργεί.

Όπως επισημαίνουν τα έμπειρα παλιά στελέχη της ΕΡΤ, που δεν συμμετέχουν στην παρωδία προκήρυξη της ΔΤ, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος, αλλά και βλάβες, σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό εκατομμυρίων ευρώ, με δυσάρεστα αποτελέσματα. Συγκεκριμένα:
-Το ραδιομέγαρο τροφοδοτείται με περίπου 20.000 Watt, από διαφορετικές, γραμμές και πηγές, πέρα από τις γεννήτριες σε περίπτωση διακοπής.
-Όλοι οι ραδιοτηλεοπτικοί θάλαμοι και στούντιο, μαγνητοσκοπήσεων και ηχογραφήσεων , έχουν ειδικούς κώδικες λειτουργίας και κατασκευές, από τα έμπειρα πρόσωπα που είχαν την ευθύνη τους, χρησιμοποιώντας δικές τους «πατέντες». -Υπήρχαν ειδικοί συντηρητές, ηλεκτρονικοί, ηλεκτρολόγοι, οι οποίοι γνώριζαν με κάθε λεπτομέρεια ακόμα και ποια πρίζα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν.

Τώρα όπως λένε οι άνθρωποι της ΕΡΤ το ραδιομέγαρο στερείται όλων αυτών των εξειδικευμένων προσώπων, με αποτέλεσμα, να υπάρχει όχι απλά, μια καταστροφή εξοπλισμού εκατομμυρίων, αλλά και ατυχήματος. Παράδειγμα είναι οι πανάκριβες εξωτερικές μονάδες τα Ο.Β. VAN τα οποία λόγω της εξειδίκευσης προσωπικού είναι στα αζήτητα.
Μάλιστα φίλος από την Αγγλία που βρέθηκε στην Ελλάδα, με θητεία στο Channel 4 και BBC, τώρα στη Double Negative, εξέφρασε την απορία του πως είναι δυνατόν να κλείσεις έναν οργανισμό, με εξειδικευμένο προσωπικό και να ανοίξεις κάποιον άλλο, χωρίς την πείρα και παράδοση τον προηγούμενο. Το παρομοίωσε με κρουαζιερόπλοιο και 2-3 χιλιάδες επιβάτες και πλήρωμα, που το κατεβάζουν στο πρώτο λιμάνι χωρίς προειδοποίηση και το γεμίζουν με καινούργιο πλήρωμα και επιβάτες. Σε μια τέτοια περίπτωση καταλαβαίνετε τι θα συμβεί(!).

Αυτό που γίνεται τώρα στο ραδιομέγαρο, μαζί με τα ευτράπελα, ξεπερνάει και τη φαντασία ενός μυθιστοριογράφου. Πολλοί από τους διμηνίτες της παλιάς ΕΡΤ μπαίνουν μέσα κρυφά σαν ποντικοί και άλλοι κυκλοφορούν με μαύρα γυαλιά για να μην αναγνωρίζονται από τους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ στο απέναντι κτίριο.

Άλλοι από την ομάδα Καψή λοιδορούν τους απολυμένους και κάποιοι από τους απλούς εργαζόμενους, που πήγαν να βγάλουν το «ξεροκόμματο» της επιβίωσης χαμηλώνουν το κεφάλι από ντροπή(!). Μεταξύ των σκληρών είναι και ο επονομαζόμενος «ντούρβας», δηλαδή ντουβάρι, έτσι τον φώναζαν στην περιοχή του. Μάλιστα άνθρωπος από το περιβάλλον του, έκλεισε κεντρικό δρόμο, για να μην περνάνε τα γαϊδούρια στο κτήμα του, και οι διερχόμενοι, έπρεπε να κάνουν κύκλο για να αποφύγουν τα σύρματα, μέχρι να έρθει η αστυνομία. Μυαλά Αϊνστάιν! Αυτοί είναι οι «ήρωες» του ραδιομεγάρου. Να θυμίσουμε μόνο ότι αυτοί που ανέλαβαν την τύχη του φορέα, είναι τα «λαμόγια» της πρώην ΕΡΤ.

Να θυμηθούμε μερικές ετήσιες αποδοχές διευθυντάδων που τώρα βρίσκονται στο «μόρφωμα» χωρίς τα έξτρα μπόνους, Τα ονόματα θα τα δημοσιοποιούμε σιγά-σιγά. 81.210,43-84.265,45-85.974,65-88.917,77-90.023,49. Αυτά τα λίγα σαν πρώτη γεύση.

Εκείνο που πρέπει να σημειώσουμε είναι, ότι στην κορυφή του Ολύμπου βρίσκεται και ελέγχει την «ΔΤ-ΝΕΡΙΤ» ο Αρίστων Κοντιζάς. Νέος με λαμπρές σπουδές, «φαντασία» και δουλευταράς(!). Είχε στόχους, πρόγραμμα και ανέβηκε επάξια τα αξιώματα. Ξεκίνησε από το συνδικαλιστικό κίνημα της ΕΡΤ. Έγινε μέλος του ΔΣ και στη συνέχεια διευθυντής(!!!). Τώρα είναι το δεξί χέρι του Καψή. Εμείς θα ευχηθούμε ολόψυχα και στη θέση του υπουργού. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από τέτοιες «ευφυΐες».

Πάντως, σήμερα 11 Δεκ., έξη μήνες μετά το κλείσιμο, της ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι απολυμένοι που συνεχίζουν τον αγώνα τους, τονίζουν με νόημα: «Εάν δεν υπήρχαν τα 10 κωλ….. α να προδώσουν τον αγώνα τους, η ΕΡΤ Θα ήταν ανοιχτή γιατί, ούτε αυτό το υποτυπώδες πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να βγει» Πιστεύουν όμως ότι σύντομα, πριν η μετά τις εκλογές θα κρύβονται σαν βρεγμένες «γάτες» και θα ντρέπονται. Θα έχουμε συνέχεια. Για την σημερινή επέτειο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, έβγαλαν το ακόλουθο δελτίο τύπου.

Σήμερα Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, στις 19:30, έξι μήνες μετά το μαύρο, οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ γιορτάζουμε τη συνέχεια του αγώνα μας στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής, Αρτεμώνος και Λυκούργου, Κοντόπευκο.

Την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, φτάνουμε να μετράμε 6 μήνες μαύρο στη Δημοκρατία, στη ζωή και στην εργασία μας. Έξι μήνες πέρασαν από την στιγμή που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, έρημος κι απρόσωπος, με παγερό, στυγνό και προκλητικό ύφος, ανακοίνωνε το κλείσιμο της ΕΡΤ, του μοναδικού πλεονασματικού Δημόσιου Οργανισμού, του μοναδικού πραγματικού Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα της χώρας. Στην αντισυνταγματική αυτή απόφαση της Κυβέρνησης, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, ο Ελληνικός λαός, τα Συνδικάτα, οι κοινωνικοί φορείς, ο πνευματικός και καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας και η Ευρωπαϊκή και παγκόσμια κοινή γνώμη βροντοφωνάξαμε ΟΧΙ. Συνεχίσαμε να λειτουργούμε την ΕΡΤ με όλες της τις δραστηριότητες σʼ όλη την Ελλάδα.

Την Τετάρτη λοιπόν, 11 Δεκεμβρίου, στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής, Αρτεμώνος και Λυκούργου, Κοντόπευκο, Αγία Παρασκευή, στις 19:30, μαζευόμαστε ν' ακούσουμε, να δούμε και να θυμηθούμε, μέσα από εικόνες, έκθεση φωτογραφίας, ποίηση, απαγγελία 6 ποιημάτων, κείμενα, ανάγνωση 6 κειμένων, προβολή έξι μικρών ντοκιμαντέρ από στιγμές του αγώνα, μουσική και φαγητό. Έξι μήνες και το φως του αγώνα παραμένει ακόμα ανοιχτό, ζωντανό στην ψυχή, στην καρδιά, στην κοινωνία με μία φωνή.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ τώρα με το δικό μας ενημερωτικό και ψυχαγωγικό Ραδιοφωνικό πρόγραμμα, μέσα από το ertopen.com, σύντομα και με τηλεοπτικό.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με τη διαδικτυακή πολυμεσική ενημερωτική σελίδα του ertopen.com

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ γιατί και οι επόμενες μέρες του αγώνα μας και του προγράμματος μας θα είναι συναρπαστικές, με τη δική σας συμμετοχή, με τη δική σας στήριξη.

Είμαστε, εδώ, όπως πρώτα, όπως ΠΑΝΤΑ! Η δική σας στήριξη μας κρατάει ζωντανούς, μέχρι την τελική νίκη! Μέχρι την οριστική λειτουργία της ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ είναι ανοιχτή - παράθυρο στην κοινωνία - ΕΡΤ3, ΕΡΑ, ertopen.com
Keywords
καψης, everest, καψης, τρωκτικά, το φως, ΕΡΤ, ελλαδα, ερτ3, master, channel, bbc, double, negative, δεκ, εκλογες, φως, συμμετοχή, παντα, ερα, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , νεα κυβερνηση, εκλογες 2012, η ημέρα της γης, εξτρα, κοινωνια, αποτελεσματα, αστυνομια, γνωμη, δημοκρατια, εικονες, εργασια, ερτ3, θαρρος, θητεια, μουσικη, ντοκιμαντερ, ονοματα, προγραμμα, σημερινη, τυχη, φως, bbc, αγια παρασκευη, αζητητα, ανθρωπος, αξιοπρεπεια, απλα, βρισκεται, φαγητο, γευση, γινεται, γυαλια, δεκ, δικη, εγινε, ευρω, ειπε, υπαρχει, εκθεση, ενημερωση, εξι, επρεπε, ερα, ερημος, ευθυνη, ζωη, η δικη, υπηρχαν, υφος, εικονα, ηχο, κατασκευες, κυβερνηση, κτιριο, κτημα, λειτουργια, μαυρο, μαξιμου, μηνες, νοημα, ομαδα, ποιηση, περιβαλλον, ψυχη, συγκεκριμενα, συνεχεια, συντομα, συμμετοχή, σχολειο, το φως, φαντασια, φωνη, χερι, χρηστος, channel, double, κειμενα, καρδια, κρυφα, κωδικες, μπροστα, master, μυαλα, negative, πηγες, ξεκινησε, χερια
Τυχαία Θέματα