Ένας παραμυθένιος κόσμος για μικρούς και μεγάλους

15:56 10/5/2013 - Πηγή: TNSite
Επισκεφτείτε μαζί με τα παιδιά σας το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen που θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει το μαγικό κόσμο της Playmobil, από τις 11 Μαΐου έως και την 1 Ιουνίου.

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen θα μεταμορφωθεί σε ένα παραμυθένιο

χώρο με τους αγαπημένους ήρωες της Playmobil να περιμένουν τους μικρούς φίλους για δημιουργικό παιχνίδι στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο του κέντρου.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το Αφρικάνικο Safari, τη Ρωμαϊκή Γαλέρα και το Μαγικό Κάστρο της Playmobil, και να δουν από κοντά το μεγάλο Κόκκινο Δράκο.

Ελάτε λοιπόν για να ζήσετε από κοντά τον παραμυθένιο κόσμο της Playmobil τις καθημερινές από τις 16.00 έως τις 20.00 και το Σάββατο από τις 12.00 έως τις 19.00.

Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν όμως εδώ. Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen βρήκε τον τρόπο να κάνει και την Τετάρτη μια πολύ ξεχωριστή και happy μέρα της εβδομάδας. Το «Happy Wednesday» έρχεται στο αγαπημένο McArthurGlen ομορφαίνοντας τις Τετάρτες σας από 15 Μαΐου έως 5 Ιουνίου, προσφέροντας 10% επιπλέον στα συνεργαζόμενα καταστήματα!

Aνανεώσετε με έξυπνο τρόπο το στυλ σας για το φετινό καλοκαίρι από τα αγαπημένα σας designer brands που βρίσκετε στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen σε τιμές 35-70% πιο φτηνά όλο το χρόνο. Απολαύστε τη βόλτα σας στα γραφικά σοκάκια του κέντρου και κάντε ένα διάλειμμα, με όλη την οικογένεια, κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο σ’ ένα από τα υπέροχα εστιατόρια ή καφέ του εκπτωτικού χωριού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα