Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος συναντάει τον Κωστόπουλο

14:57 10/5/2013 - Πηγή: TNSite

Απόψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος συναντάει τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο δημοφιλής ερμηνευτής θυμάται τα παιδικά του χρόνια, μιλάει για τη λατρεία του για τη βυζαντινή μουσική και περιγράφει τη σχέση που είχε με τους γονείς του. Αποκαλύπτει πως «έκλεψε» τη γυναίκα του σε ηλικία μόλις 15 ετών, αλλά και το πώς τον ανακάλυψε ο Βασίλης Σαλέας.

Ακόμα μιλάει για τη λατρεία που τρέφει για τη βυζαντινή μουσική. Στη συνέχεια ακολουθεί ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος μιλάει για την επιτυχία που γνωρίζει το νέο του τραγούδι, «Τρελή Ιδέα».

Αποκαλύπτει

τους λόγους που δεν έχει παντρευτεί ακόμα τη σύντροφό του και μητέρα των τριών παιδιών του, θυμάται τα παιδικά του χρόνια, την απόφασή του να αφήσει το σχολείο, καθώς και τις πολλές και διάφορες δουλειές που κατά καιρούς έχει κάνει. Την Παρασκευή του Πάσχα ο Δήμος Αναστασιάδης βγαίνει «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο και, μεταξύ άλλων, περιγράφει τα συναισθήματά του σχετικά με την πρόσφατη κατάταξή του στον στρατό. Μιλάει για τη σχέση πάθους που έχει με τη μουσική και αποκαλύπτει ότι παρά το είδος που ο ίδιος έχει επιλέξει να εκπροσωπεί, του αρέσει πολύ η Πάολα.

«Το Βράδυ» της Παρασκευής ολοκληρώνεται με τον Κωνσταντίνο Λάγκο. Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκαλύπτει πως το παιδικό του όνειρο ήταν να γίνει αστροναύτης, και όχι ηθοποιός. Μιλάει για τον σκηνοθέτη πατέρα του και τις αντιρρήσεις που είχε εκείνος όταν του ανακοίνωσε πως θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το θέατρο, αλλά και για τον ρόλο που ενσαρκώνει στην τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί. Τέλος, ο νεαρός ηθοποιός περιγράφει το αίσθημα της πατρότητας που τον τελευταίο καιρό νιώθει έντονα.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα