ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΝ; (video)

09:44 28/10/2013 - Πηγή: TNSite


Μία ακόμη εκτεταμένη έρευνα πραγματοποιούν οι αστυνομικές Αρχές, αυτήν τη φορά στην Κύπρο, μετά από μαρτυρίες σχετικά με την ύπαρξη ενός νεαρού που μοιάζει με τον Μπεν Νίνταμ ο οποίος χάθηκε στην Κω στις 24 Ιουλίου του 1991 σε ηλικία 1,5 έτους.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε ότι οι Αρχές, έλαβαν μήνυμα από την Ιντερπόλ Ελλάδας,

με το οποίο ζητεί να εξετασθούν πληροφορίες ότι ο Μπεν Νίνταν, που εξαφανίστηκε πριν από 22 χρόνια στην Κω, είναι πιθανό να βρίσκεται στην Κύπρο και να ζει με οικογένεια Ρομά.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του Μπεν επιβεβαίωσε ότι έχει ενημερωθεί από την Αστυνομία για την ύπαρξη βίντεο γυρισμένου στην Κύπρο, που απεικονίζει έναν νεαρό, ο οποίος φέρεται να μοιάζει πολύ με την τεχνικά επεξεργασμένη φωτογραφία του 24χρονου σήμερα Βρετανού.

Δείτε το video από τον Αντ1 Κύπρου

Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κω, Π. Αβρίθης, παρέλαβε από συγκεκριμένο άνθρωπο το video στο οποίο απεικονίζονται τέσσερις αθίγγανοι, μεταξύ αυτών και ένας καστανόξανθος έφηβος, με καταγάλανα μάτια. Η πηγή ανέφερε στον κ. Αβρίθη ότι ο νεαρός ζει στη Λεμεσό, σε χωριό όπου διαμένουν τσιγγάνοι και έφτασε από την Ελλάδα πριν από λίγα χρόνια, προκειμένου να αποφύγει την έκτιση της στρατιωτικής θητείας.

Από το έτος 2005, ο τότε εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κω, κ. Ανδρέας Καραφλός, είχε παραγγείλει τη διενέργεια ελέγχων σε καταυλισμούς Ρομά σε Λάρισα και Βέροια. Ο κ. Καραφλός, που υπηρετεί ως αντιεισαγγελέας Εφετών στην Αθήνα, φέρεται μάλιστα να έχει ενημερωθεί για την ύπαρξη αυτών των στοιχείων.

«Προσευχόμαστε κάθε λεπτό για τον Μπεν»

«Σταυρώνουμε τα χέρια μας και προσευχόμαστε κάθε λεπτό ότι σύντομα θα έχουμε καλά νέα» δηλώνει η μητέρα του Μπεν Κέρι Νίνταμ.

Οι ελπίδες της αναπτερώθηκαν μετά τις τελευταίες εξελίξεις και η ίδια εύχεται να βρεθεί το παιδί της και να μπορέσει να το αγκαλιάσει και πάλι έπειτα από 22 χρόνια.

«Δεν έχω δει ακόμη το βίντεο. Περιμένω να μου το στείλουν για να το δω. Έχω δει μόνο τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα ελληνικά μέσα αλλά είναι θολή εικόνα στο πρόσωπο», εξομολογείται η ίδια και δηλώνει αισιόδοξη για το μέλλον: «Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι όντως ο γιος μου. Αλλά δηλώνω αισιόδοξη. Επί του παρόντος περιμένω και είμαι σε επαφή με την Αστυνομία στην Αγγλία».

Όπως δηλώνει η μητέρα του Μπεν, εάν προκύψουν «υποσχόμενες εξελίξεις», το επόμενο λεπτό θα είναι «σε αεροπλάνο για την Ελλάδα».

zougla

Keywords
Τυχαία Θέματα