Δείτε την Ελληνίδα που διεκδικεί τον ρόλο της Monroe

23:37 17/1/2014 - Πηγή: TNSite

Μία Ελληνίδα είναι μεταξύ των υποψηφίων για τον ρόλο της Marilyn Monroe, σε διαγωνισμό που γίνεται μέσω των social media και, μάλιστα, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση!

Η Λουκία Λαιμού, κόρη του γνωστού εφοπλιστή, είναι μεταξύ των κοριτσιών από ολόκληρο τον κόσμο, που «μεταμορφώθηκαν» στη θρυλική ξανθιά του σινεμά και διεκδικούν τον ρόλο της, στη νέα παραγωγή με θέμα την ζωή της.

«Αυτό ξεκίνησε πριν από

οκτώ μήνες, όταν είδα στο Instagram μία οντισιόν που γίνεται στην Αμερική και ψάχνουν κορίτσια που να “φέρνουν” στην Marilyn και όχι αναγκαστικά να είναι πανομοιότυπές της. Είδα πάρα πολλές κοπέλες και λέω “όνειρο... θα το δοκιμάσω”», είπε η ίδια στην εκπομπή «Μίλα».

Επισημαίνοντας πως έβγαλε την φωτογραφία με την οποία διαγωνίζεται αγοράζοντας μία φτηνή περούκα και βάζοντας ένα φόρεμα της μητέρας της, η Λουκία κατέληξε: «γιατί να μην το κυνηγήσω; Είναι το όνειρό μου, ανέκαθεν μου άρεσε η Marilyn».

Αν θέλετε να στηρίξετε την Ελληνίδα υποψήφια, δεν έχετε παρά να κάνετε ένα like στις φωτογραφίες της στα social media (στο #newmarilyn), μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής, οπότε και λήγει η ψηφοφορία!

Δείτε το βίντεο εδώ

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα