Την ασφάλεια των αγώνων του Σότσι εγγυήθηκε ο Πούτιν

23:29 17/1/2014 - Πηγή: TNSite
Την ασφάλεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι εγγυήθηκε σήμερα ο Βλαντίμιρ Πούτιν, μιλώντας σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα.

Οι Ολυμπιακοί θα ξεκινήσουν την 7η Φεβρουαρίου στον Καύκασο και ο Πούτιν υπογράμμισε ότι θα κάνει τα πάντα για την ασφάλεια συμμετεχόντων και θεατών.

«Το καθήκον μας ως διοργανωτές είναι να εγγυηθούμε την ασφάλεια των συμμετεχόντων και των θεατών αυτής της γιορτής του αθλητισμού και ως προς

αυτό, θα κάνουμε τα πάντα» δήλωσε ο Πούτιν σε συνέντευξη που παραχώρησε από το Σότσι σε πολλά τηλεοπτικά δίκτυα της Ρωσίας και του εξωτερικού, ένα απόσπασμα της οποίας μεταδόθηκε σήμερα.

«Αν αφεθούμε να δείξουμε αδυναμία, να δείξουμε ότι φοβόμαστε, θα βοηθήσουμε τους τρομοκράτες να επιτύχουν τους στόχους τους» υπογράμμισε ο Πούτιν.

«Πιστεύω ότι η διεθνής κοινότητα, η οποία εργάζεται σε όλους τους τομείς -τον ανθρωπιστικό, τον πολιτικό, τον οικονομικό-, οφείλει να συντονίσει τις προσπάθειές της στη μάχη εναντίον των τρομοκρατικών ενεργειών, των δολοφονιών αθώων» προσέθεσε ο ρώσος πρόεδρος.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα