Critics' Choice Awards: Ποιοι κέρδισαν βραβεία ε&r

22:51 17/1/2014 - Πηγή: TNSite

Τα 19α ετήσια Critics' Choice Movie Awards πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στη Σάντα Μόνικα με πλήθος επωνύμων, υποψήφιων για βραβείο και μη να κάνουν την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί. Δες τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς αλλά και τους νικητές..

Είμαστε σχεδόν μία ανάσα μακριά από τα Oscar (μιας και μόλις βγήκαν και οι υποψηφιότητες) και κάθε βρβαείο μέχρι τότε μετράει για να μαντέψουμε τους μεγάλους

νικητές.

Συγκεκριμένα στα Critics’ Choice Awards κέρδισαν:Η Κέιτ Μπλάνσετ το Βραβείο Καλύτερης Γυναικείας ερμηνείας για το ρόλο της στην ταινία Jasmine.Η Λουπίτα Νιόνγκο το Βραβείο Δεύτερης Καλύτερης Γυναικείας ερμηνείας για την ταινία 12 Years a Slave.Ο Μάθιου ΜακΚόναχι το Βραβείο Καλύτερου Ανδρικού Ρόλου για το Dallas Buyers Club.Ο Τζάρεντ Λέτο το Βραβείο Δεύτερου Καλύτερου Ανδρικού Ρόλου για το ρόλο του στο Dallas Buyers Club.Η Αντέλ Εξαρχόπουλος το Βραβείο Καλύτερης Νεαρής Ηθοποιού για την ταινία Blue is The Warmest Colour.Ο σκηνοθέτης Alfonso Cuaron το Βραβείο Καλύτερου Σκηνοθέτη για την ταινία Gravity. Η Σάντρα Μπούλοκ το Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού σε ταινία Δράσης για το Gravity.H Έιμι Άνταμς το Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού σε Κωμωδία για το American Hustle.Ο Μάρκ Γουόλμπεργκ το Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού σε ταινία Δράσης για το Lone Survivor. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο το Βραβείο Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας για το ρόλο του στην ταίνια The Wolf of Wall Street.

Τις στυλιστικές εντυπώσεις της βραδιάς έκλεψαν οι γυναικείες παρουσίες με τις εντυπωσιακές τουαλέτες τους. Δες τις καλύτερες από αυτές..

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα