Χωρίζουν Κουρνίκοβα - Ιγκλέσιας;

07:36 2/10/2013 - Πηγή: TNSite

Είναι δώδεκα χρόνια μαζί και οι φήμες τους έφεραν έτοιμους για γάμο και παιδιά ενώ πριν από ενάμιση χρόνο ολοκληρώθηκαν και οι οικοδομικές εργασίες της έπαυλης που έχτιζαν μαζί για να στεγάσουν τον έρωτά τους. Ενρίκε Ιγκλέσιας και Άννα Κουρνίκοβα απολάμβαναν τον έρωτά τους και δεν τον έκρυβαν. Θεωρούνταν ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια της showbiz. Άλλωστε η σχέση τους δοκιμάστηκε στον χρόνο καθώς είναι μαζί 12 χρόνια, αλλά προφανώς δεν φαίνεται να αντέχει, καθώς πηγές από το περιβάλλον τους αναφέρουν ότι άρχισαν τα

πρώτα σύννεφα να έρχονται μαύρα στον καταγάλανο ουρανό των δύο -πρώην- ερωτευμένων.

Αιτία του αναμενόμενου χωρισμού το γεγονός ότι η τενίστρια κουράστηκε να περιμένει τον αγαπημένο της να αποφασίσει αν θέλει να την παντρευτεί ή όχι. "Είναι μαζί τόσο καιρό που αισθάνεται ότι δεν θα συμβεί ποτέ./ Είναι έτοιμη να προχωρήσει", ανέφερε φίλος της Κουρνίκοβα, ο οποίος όμως πρόσθεσε: "Το θέμα έχει ξαναπροκύψει και τα κατάφεραν να εξομαλύνουν την κατάσταση και να τα ξαναβρούν. Ο χρόνος θα δείξει".

Παρά τις φήμες τον Μάιο ότι το ζευγάρι ετοιμαζόταν να παντρευτεί, ωστόσο οι μάνατζερ του τραγουδιστή επέμειναν ότι δεν έχει κανένα σκοπό να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στο προσεχές μέλλον. Πέρυσι ο Ιγκλέσιας αναγκάστηκε να διαψεύσει τη φήμη ότι είχαν ήδη παντρευτεί κρυφά, όταν αποκάλεσε την αγαπημένη του, σύζυγό του στη ρωσική τηλεόραση. Επίσης, σε άλλη συνέντευξή του ανέφερε ότι ήθελε να προστατεύσει τη σχέη του και την κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Εκπρόσωπος της Κουρνίκοβα δεν επικοινώνησε στην προθεσμία για να κάνει σχόλιο, ενώ ο εκπρόσωπος του Ιγκλέσιας αρνήθηκε να πει οτιδήποτε.

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα