Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

Κριός Αντισταθείτε στις παρορμήσεις σας, Κριοί, ειδικά αν βλέπετε ότι σας οδηγούν πολύ χαμηλά (κυρίως στο πεδίο των ερωτικών). Κάνατε υπερβολικό κόπο για να φτάσετε εδώ που φτάσατε- μην ξανακυλήσετε με μια χαζή αφορμή. Δώστε προσοχή στα σημάδια της Αφροδίτης. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σήμερα- τα πάντα έχουν τη δική τους σημασία.

Ταύρος Καιρός να θέσετε τους δικούς σας όρους στο ερωτικό παιχνίδι, και να πάψετε να είστε δέσμιοι των αποφάσεων των άλλων. Μερικές φορές, ο μόνος τρόπος να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας, είναι

δημιουργώντας μια τεχνητή ένταση. Μην αναθέσετε σε κάποιον άσχετο κάτι που μπορείτε κάλλιστα να εκτελέσετε μόνοι σας. Εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας.

Δίδυμος Δεν υπάρχει χρόνος για εξηγήσεις και υπερβολικές αναλύσεις, Δίδυμοι. Αδράξτε την ημέρα και διεκδικήστε άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις, αυτό που επιθυμείτε. Οι Σκορπιοί σας βοηθούν να πετύχετε το στόχο σας. Προσοχή στις επαγγελματικές διαφωνίες. Ίσως είναι σοβαρότερες απ’ ό, τι αρχικά νομίζατε. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και μη βιαστείτε να επιλέξετε στρατόπεδο.

Καρκίνος Κρατήστε μικρό καλάθι σήμερα, ειδικά αν οι μεγάλες υποσχέσεις που φτάνουν στ’ αυτιά σας, αφορούν τα ερωτικά σας. Ορισμένοι άνθρωποι θέλουν πολύ να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών σας, αλλά απλώς αδυνατούν. Ακολουθήστε τον εύκολο δρόμο σε ένα επαγγελματικό πρόβλημα που ανακύπτει τώρα. Δεν χρειάζεται να περιπλέκετε τα πάντα, χαλαρώστε λιγάκι.

Λέων Μην αφήνετε σε αναμονή τους ανθρώπους που περιμένουν με αγωνία μια σας απάντηση. Η κατάσταση δεν ευνοεί την ψυχολογία κανενός, αλλά και σε πρακτικό επίπεδο δημιουργεί πολλαπλά εμπόδια. Η επικοινωνία είναι το άλφα και το ωμέγα για την εύρυθμη εξέλιξη των επαγγελματικών σας. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τους άλλους.

Παρθένος Μην επιστρέψετε σε μια ερωτική κατάσταση που σας πλήγωσε, Παρθένοι, όσο θετικά κι αν κρίνετε τα σημάδια που λαμβάνετε από την άλλη πλευρά. Ό, τι έγινε έγινε, καιρός να δώσετε ευκαιρίες σε καινούργια πρόσωπα. Ο Κρόνος ευνοεί τις επαγγελματικές συνεργασίες και σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε μια μεγαλεπήβολη επιδίωξή σας.

Ζυγός Καιρός να κάνετε μια μινι αυτοκριτική, Ζυγοί, και να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν είναι αργά να ζητήσετε συγγνώμη από ένα σημαντικό άτομο στο οποίο φερθήκατε άσχημα. Οι απρόσμενες συναντήσεις θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες σήμερα. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία εξόδου από το σπίτι.

Σκορπιός Αποφασίστε γρήγορα ποια κατεύθυνση θα πάρετε στα αισθηματικά σας, γιατί το πρόσωπο που σας απασχολεί, δεν πρόκειται να σας περιμένει αιωνίως. Τα πράγματα δεν είναι όσο τρομακτικά πιστεύετε, Σκορπιοί. Κάντε επιτέλους μια κίνηση. Άνοδος στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Μην αλλάξετε τώρα, για κανέναν λόγο, μια επιτυχημένη στρατηγική.

Τοξότης Μη λέτε μεγάλα λόγια, Τοξότες, γιατί στη συνέχεια δεν θα μπορέσετε να τα μαζέψετε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αφήστε τις υποσχέσεις για κάποια άλλη στιγμή, που θα είστε σίγουροι ότι τις εννοείτε. Η χημεία σας με τους Διδύμους χτυπάει κόκκινο σήμερα. Εκμεταλλευτείτε την οπωσδήποτε, όποια κι αν είναι η σχέση σας μαζί τους.

Αιγόκερως Σήμερα η συνεννόηση σε επαγγελματικό και διαπροσωπικό επίπεδο δεν θα είναι ό, τι πιο εύκολο, αλλά είναι στο χέρι σας να κατευνάσετε τα πνεύματα. Αν χρειαστεί, κάντε πρώτοι ένα βήμα πίσω. Ηρεμία στα ερωτικά σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προωθήσετε μια ιδέα που στην αρχή φάνηκε σε πολλούς παράτολμη.

Υδροχόος Κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί πως ό, τι μοιάζει αληθινό και γνήσιο, είναι πράγματι τέτοιο. Μην παρασύρεστε από θεαματικές κινήσεις και πυροτεχνήματα, Υδροχόοι, γιατί στο τέλος θα απογοητευτείτε. Μείνετε πιστοί στη λογική σας. Ο Ερμής βελτιώνει τις σχέσεις σας με έναν συνάδελφο και αναπτερώνει το ηθικό σας. Μην κολλάτε σε λεπτομέρειες.

Ιχθύς Αφήστε μια σημαντική σχέση να κάνει τον κύκλο της, προτού προσπαθήσετε να την τερματίσετε βίαια. Υπάρχουν ακόμη αρκετά πράγματα που δε γνωρίζετε. Κάντε λίγη υπομονή και θα εκπλαγείτε από τις αποκαλύψεις που θα έρθουν. Θετικές, σε γενικές γραμμές, οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας. Δε χρειάζεται, πάντως, να αναλάβετε άλλες πρωτοβουλίες.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα