Αγνώριστη με ξανθό μαλλί η Κοραλία Καράντη!

19:36 11/11/2013 - Πηγή: TNSite

Αγνώριστη εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Δείπνο με φίλους» η φρεσκοχωρισμένη Κοραλία Καράντη. Η ηθοποιός, μετά τη γνωστοποίηση του χωρισμού της από τον πρώην βουλευτή Γιώργο Λιάνη (ύστερα από δέκα χρόνια γάμου), έκανε την πρώτη της επίσημη έξοδο ως single και μάλιστα ήταν αρκετοί εκείνοι που δυσκολεύτηκαν να την αναγνωρίσουν. Αυτό συνέβη γιατί εκεί που όλοι την ήξεραν μελαχρινή, η Κοραλία Καράντη εμφανίστηκε ως η... απόλυτη ξανθιά!

Χαμογελαστή και ευδιάθετη φωτογραφήθηκε με τον

πρωταγωνιστή της παράστασης Γρηγόρη Βαλτινό, τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος Γιάννη Βούρο, αλλά και άλλους συναδέλφους της. Εκτός από την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της (σημάδι για μια γυναίκα ότι ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή της), η Κοραλία Καράντη ετοιμάζεται από τον Φεβρουάριο να ανεβεί στη Θεσσαλονίκη, αφού θα πρωταγωνιστήσει στο «Γλυκό πουλί της νιότης», έχοντας στο πλευρό της τον Μέμο Μπεγνή.

Η ηθοποιός ήταν εκείνη που πριν από λίγο καιρό επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού της από τον Γιώργο Λιάνη, χωρίς περιστροφές και μισόλογα κι έριξε έτσι φως στο «θολό τοπίο» που είχε δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα γύρω από τη σχέση του πρώην ζευγαριού. Μερικά 24ωρα αργότερα επιβεβαίωσε το τέλος του δεκαετούς γάμου τους και ο πρώην βουλευτής και δημοσιογράφος.

Δείτε την

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα