Magenta arty workshop για δημιουργικές δραστηριότητες

20:28 18/10/2013 - Πηγή: TNSite
Ένας νέος χώρος έρχεται να φιλοξενήσει δημιουργικές δραστηριότητες. Έμπειροι καλλιτέχνες, τεχνίτες και επαγγελματίες από το χώρο της δημιουργίας προσφέρουν τις γνώσεις τους μέσα από θεματικά ταχύρρυθμα σεμινάρια σε ολιγομελή γκρουπ, για να ανακαλύψετε τις δεξιότητές μας και να μάθουμε νέες τέχνες και τεχνικές.

Στη Magenta arty workshop θα μάθετε και θα καλλιεργήσετε το ταλέντο μας σε:

- Ζωγραφική (εισηγήτρια η εικαστικός Σταυρούλα Καζιάλε)- Χαρακτική (Σταυρ.Καζιάλε)-

Αγιογραφία (Μαρία Χατζηβασιλείου)- Εικαστικό εναλλακτικό κόσμημα (Σταυρ. Καζιάλε)- Ικεμπάνα (Χρυστάλλα Καραισαρίδου)- Πάτσγουορκ (Μάνια Χατζηιωαννίδη)- Ραπτική (Tamashii team)- Πλέξιμο (Μάνια Χατζηιωαννίδη)- Διακοσμητικές τεχνικές (Μagenta team)- Κόσμημα-ραπτική-πλέξιμο για κορίτσια 11-14 ετών (Χριστίνα Βαρηά)

Για τους μικρούς φίλους θα λειτουργεί καλλιτεχνικό εργαστήρι για παιδιά 5-12 ετών με την Στ.Καζιάλε, εικαστικό,απόφοιτο της ΑΣΚΤ,με πολυετή διδακτική εμπειρία στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και ενεργή παρουσία στον εικαστικό χώρο .

Στο χώρο φιλοξενείται επίσης Έκθεση-Πωλητήριο με χειροποίητα ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, αγιογραφίες και αντικείμενα για το σπίτι. Οι εγγραφές ήδη έχουν ξεκινήσει και 21 Οκτωβρίου αρχίζουν τα μαθήματα.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα