Θανατική ποινή τώρα !

Του Γιάννη Ντάσκα

Προσέξτε τις δυο υποθέσεις που συγκλονίζουν τη χώρα σε συνδυασμό με μια τρίτη σοβαρή υπόθεση και γιατί θα καταλήξουμε στο αίτημα άμεσης επαναφοράς της θανατικής ποινής.

ΥΠΟΘΕΣΗ 1 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ:

Δυο Αλβανοί ηλικίας 22 και 26 ετών παρακολουθούν συστηματικά βενζινάδικο, εισβάλλουν έπειτα με καραμπίνα και μαχαίρι και δένουν στην πίσω αποθήκη ζευγάρι 30χρονων που βρίσκονται σε εργασία στο βενζινάδικο.

Προπηλακίζουν τη γυναίκα σεξουαλικά ,τους δένουν και αρχίζουν να περιγράφουν

τι θα κάνουν στη γυναίκα αν ο άνδρας δεν φέρει κι άλλα χρήματα πέραν των 400 ευρώ που τους βρήκαν στο ταμείο. Έρχεται και τρίτος φίλος, τον ακινητοποιούν και τον δένουν μαζί συνεχίζοντας το σκηνικό που έμοιαζε με τη φρίκη που έζησε η Σάρον Τέητ από τον «Σατανά Μάνσον» πριν την βιάσουν και την ξεκοιλιάσουν μαζί με φίλους της.

Αντιδρούν οι άνδρες και χωρίς δισταγμό μετά τα χτυπήματα πυροβολούν τον ένα εξεπαφής και τον σκοτώνουν. Φεύγουν, συλλαμβάνονται ομολογούν και παραδίδουν και το όπλο του εγκλήματος. Όπως γράφουμε και στο αυριανό φύλλο του «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ» με τα προβλεπόμενα ισόβια θα βγουν από τη φυλακή στα 28 με 40 τους χρόνια. Στην ηλικία της συμμορίας Κόλλα που σκορπούσε θάνατο. Αφού τα ισόβια δεν είναι ισόβια αλλά αστείες ποινές μόνο η θανατική ποινή αποδίδει Δικαιοσύνη και λειτουργεί προληπτικά Παραπληθαίνουν τα φρικώδη περιστατικά αυτής της κατηγορίας με Έλληνες και ξένους δράστες.

ΥΠΟΘΕΣΗ 2 ΛΑΡΙΣΑ.

Ένα ζευγαρι τσιγγάνων συλλαμβάνεται να κλέβει ,να αγοράζει και να πουλάει παιδιά τα οποία οδηγούνται (στην καλύτερη περίπτωση) σε πώληση σε άλλους «γονείς» και στην χειρότερη περίπτωση σε χειρουργεία στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια όπου τα τεμαχίζουν και πωλούν τα όργανά τους. Η μικρή που βρέθηκε απλώς περίμενε τη σειρά της και αγοραστές των ματιών και των άλλων οργάνων της και έπρεπε να μεγαλώσει αρκετά για να είναι έτοιμα τα όργανα. Σχετικό ΣΟΣ εξέπεμψε μόλις ΧΘΕΣ το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων του Συμβουλίου της Ευρώπης το οποίο περιγράφει αγοραπωλησίες και εμπορία οργάνων. Στην Ελλάδα ακόμα αναζητούν 502 παιδιά που φέρονται να διακινήθηκαν μέσω ιδρυμάτων. Τα κτήνη που είχαν τη μικρή που βλέπετε είχαν έγγραφα σύμφωνα με τα οποία η γυναίκα-κτήνος γεννούσε παιδιά ανα ένα μήνα…

Γιατί μικρότερη ποινή από θάνατο;

ΥΠΟΘΕΣΗ 3ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Τρία άτομα καταδικάστηκαν σε ισόβια γιατί διακινούσαν εικονικά και πλαστά τιμολόγια ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Αν για αυτά τα ψωροχρήματα βάζουν ισόβια με ποια παράλογη λογική βάζουν το ίδιο σε τεμαχισμούς ανθρώπων. Τόσο παραδόπιστοι είμαστε; Τα φούμαρα περί ανθρωπισμού σε κοινωνίες ανθρώπων και όχι τεράτων. Αλλού στην Ευρώπη ΔΕΝ γίνονται αυτά με τόση συχνότητα που γίνονται εδώ.

ΕΡΩΤΗΜΑ: Που είναι ο Αλεξ της Βέροιας και δεν έχει βρεθεί ούτε τρίχα του; Πότε θα σταματήσει το δούλεμα ότι μικρά παιδάκια τον εξαφάνισαν στο κέντρο της πόλης αφού τον κυνηγούσαν και τον χτυπούσαν σε χώρο που γινόταν ΓΙΟΡΤΗ και κανείς δεν είδε τίποτα;

Δεν ντρέπεται κανείς στη Βέροια και στη χώρα με το κουτόχορτο μπροστά στο δράμα ενός παιδιού; Ποιος αποκλείει να ζει και γιατί; Ποιος αποκλείει να τεμαχίστηκε για όργανα και γιατί;

The post Θανατική ποινή τώρα ! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα