Η Πέγκυ Ζήνα "αφήνει" τον σύζυ&a

18:49 23/10/2013 - Πηγή: TNSite

Από τον (σύζυγο) Γιώργο Λύρα στον (κουμπάρο) Ηλία Ψινάκη! Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πέγκυ Ζήνα σκέφτεται πολύ σοβαρά, πρώτον, να συνεργαστεί πιο στενά επαγγελματικά με τον Ηλία Ψινάκη, μετά τις τελευταίες μη επιτυχημένες επιλογές στην καριέρα της και, δεύτερον, να πάρει η ίδια τα ηνία της καριέρας της στα χέρια της.

Μάλιστα η πρώτη συνεργασία του Ηλία και της Πέγκυς αναμένεται να γίνει την περίοδο των γιορτών στην Πύλη Αξιού, μετά και το «ναυάγιο» της συνεργασίας της με τον Γιάννη Πλούταρχο στη Θεσσαλονίκη.

Ο κουμπάρος της θα επιμεληθεί εξ ολοκλήρου το καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο οποίο θα... πρωταγωνιστεί η τραγουδίστρια, αλλά και την προώθηση στα μέσα μαζικής επικοινωνίας.

Και Ζαχαράτος

Στο πλευρό της θα είναι ο Τάκης Ζαχαράτος και μαζί θα παρουσιάσουν ένα φαντασμαγορικό σόου που θα τα έχει όλα: από τραγούδια των μιούζικαλ μέχρι και... βαριά λαϊκά.Ανθρωποι από το στενό επαγγελματικό περιβάλλον της τραγουδίστριας μάς πληροφόρησαν ότι η ερμηνεύτρια έχει «πατήσει πόδι» στον άνδρα της ζωής της Γιώργο Λύρα, γιατί θεωρεί ότι πλέον είναι σε μια ώριμη φάση ώστε να έχει δική της γνώμη, άποψη και όραμα για τα καλλιτεχνικά της βήματα.

Η -σχεδόν- συγγενική της σχέση με τον Ηλία Ψινάκη, τον άνθρωπο που δημιούργησε αυτό που είναι σήμερα ο Σάκης Ρουβάς, είναι ανέλπιστο δώρο για εκείνη, αφού περιμένει πολλά από τον δαιμόνιο μάνατζερ, κυρίως σε επίπεδο επικοινωνίας με τα media.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε μια πολύ σημαντική φάση της καριέρας της -έχει προηγηθεί μια άσχημη σεζόν με τον Δήμο Αναστασιάδη και μια ανεπιτυχής συνεργασία με τον Γιάννη Πλούταρχο το καλοκαίρι και θέλει να κάνει μια σημαντική επάνοδο για να ρεφάρει τις ζημιές.

Αλλωστε το δυναμικό φαν κλαμπ της περιμένει ξανά την εκτίναξή της, καθώς η Πέγκυ είναι μία από τις καλύτερα δουλεμένες φωνές στον χώρο, αλλά και μια γυναίκα που προσπαθεί -όσο και όταν μπορεί- να κρατά χαμηλούς τόνους και να έχει καλές σχέσεις με τους συναδέλφους της και τους επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων. Η οικονομική κρίση δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για βεντετισμούς (αν και οι τελευταίες συζητήσεις της με τον Σταμάτη Γονίδη -που είχαν ως αποτέλεσμα την έκρηξη του τραγουδιστή, αφού του ζήτησαν μαζί με τη Δέσποινα Βανδή να εμφανίζεται μόνο μία φορά- έδειξαν ένα άλλο πρόσωπο της Πέγκυς, πρωτόγνωρο θα λέγαμε) και θα πρέπει πια κι εκείνη να προσαρμοστεί αναλόγως.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα