ΣΤΙΣ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΝΔ...

Πανελλαδική τηλεφωνική δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της ηλεκτρονικής σελίδας www.protothema.gr δείχνει να προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με δέκα μονάδες διαφορά από τη ΝΔ στην πρόθεση ψήφου.Η μέτρηση διενεργήθηκε από την εταιρεία METRISI το διάστημα από...

28 έως 30 Απριλίου για λογαριασμό
της σελίδας protothema.gr και δείνει ότι στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 34,1% έναντι 24,2% της ΝΔ. Το Ποτάμι βρίσκεται στην τρίτη θέση με 5,7%. Ποσοστό 5,1% συγκεντρώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ίδιο ποσοστό συγκεντρώνει το ΚΚΕ. Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 4,9% και το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 3,4%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος είναι στο 12,8% ενώ ποσοστό 4,7% συγκεντρώνει «άλλο κόμμα».

Στο ερώτημα αν η κυβερνητική πολιτική των πρώτων 100 ημερών ενίσχυσε τη διαπραγματευτική θέση της χώρας έναντι των ευρωπαίων εταίρων μας, «ναι» απαντά το 41%, «όχι» απαντά το 44,3% και «Δεν ξέρω-Δεν απαντώ», απαντά το 14,7%.

Στο ερώτημα αν «συμφωνείτε ή διαφωνείτε με πρόωρη προσφυγή στις κάλπες εάν η διαπραγμάτευση οδηγηθεί σε αδιέξοδο», το 47,6% δηλώνει ότι διαφωνεί και το 40,2% ότι συμφωνεί, «δεν ξέρω δεν απαντώ» δηλώνει το 12,2%.
Στο ερώτημα αν θα πρέπει να γίνει δημοψήφισμα στην περίπτωση συμφωνίας με τους εταίρους ή αρκεί η έγκρισή της από την κυβερνητική πλειοψηφία, ποσοστό 32,4% δηλώνει «ναι σε δημοψήφισμα», 54,4% λέει «όχι σε δημοψήφισμα» ενώ «δεν ξέρω δεν απαντώ» συγκεντρώνει 13,2%.
Keywords
Τυχαία Θέματα