Ο θησαυρός του μακαρίτη στον οικοδόμο…

00:54 2/5/2015 - Πηγή: Aixmi

Ξύπνησε πλούσιος ένας οικοδόμος στη Βρετανία, ο οποίος κληρονόμησε μισό εκατομμύριο λίρες (690.583 ευρώ) από έναν άγνωστο!

Ο οικοδόμος καθάριζε δωρεάν τις υδρορροές της κατοικίας του ηλικιωμένου στο Ένφιλντ του Λονδίνου.Ο συνταξιούχος Ρόναλντ Μπούτσερ άφησε στον οικοδόμο Ντάνιελ Σάρπ το μισό εκατομμύριο στερλίνες και στη διαθήκη του εξηγεί το λόγο, αναφέροντας ότι η φιλία τους «οικοδομήθηκε» όταν ο Σαρπ αρνήθηκε λεφτά από τον 75χρονο για να καθαρίζει τις υδρορροές του.

Ωστόσο, όπως είναι επόμενο με τόσα χρήματα, η οικογένεια του Μπούτσερ, (τον οποίο σημειωτέον δεν αναζήτησε κανείς

επί δυο μήνες μετά το θάνατό του και η σορός του βρέθηκε σε αποσύνθεση στο σπίτι του…) αμφισβητούν τη διαθήκη.
Ισχυρίζονται ότι ο οικοδόμος είπε «ψέματα» για τη φιλία του με τον συνταξιούχο, ο οποίος τροποποίησε τη διαθήκη του για να συμπεριλάβει τον οικοδόμο λίγους μήνες πριν το θάνατό του, το 2013. Στο πλαίσιο αυτό, ζήτησαν από τον δικαστή να ανακαλέσει την ισχύ της διαθήκης υπέρ μιας παλαιότερης στην οποία αφήνει το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του σε αυτούς…

Ο οικοδόμος δήλωσε «σοκαρισμένος» από τη διαθήκη του φίλου του στα βρετανικά ΜΜΕ, ωστόσο, υποστηρίζει ότι ο ίδιος δεν είχε καμία επίδραση στην αλλαγή της διαθήκης στο «παρά πέντε» του θανάτου του.

Keywords
Τυχαία Θέματα