Πανικόβλητοι οι Έλληνες από τα σενάρια χρεοκοπίας "ξένων αξιωματούχων' και ΜΜΕ, το έριξαν στις εκδρομές!

"Στις 10 Μαΐου χρεοκοπούμε, και αν όχι τότε στις 31 Μαΐου, και αν δεν μας βγει και τότε, σίγουρα τέλος Ιούνη δεν την γλιτώνουμε"
Αυτό είναι το πνεύμα, του ψυχολογικού πολέμου που παίζουν οι δανειστές της χώρας, μέσω διαρροών των Ευρωπαίων αξιωματούχων...., αλλά και μέσω της εσωτερικής 5ης φάλαγγας της χώρας που με τα κανάλια τους προσπαθούν να πείσουν την ελληνική κυβέρνηση να δεχθεί νέα μνημονιακά
μέτρα!
Επιχείρημα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού ώστε να πείσουν την κοινή γνώμη ότι η "αγορά" ασφυκτιά από την αβεβαιότητα που φέρνουν οι διαπραγματεύσεις είναι ότι οι Έλληνες φυλάνε μέχρι και το τελευταίο ευρώ στα μπαούλα, για την χρεοκοπία που έρχεται!
Τελικά, και ενόψει του τριημέρου και του καλού καιρού, όσοι ¨Ελληνες μπορούσαν χάλασαν λίγα ευρώ, που θα τους χρησίμευαν την ώρα της χρεοκοπίας, για να κάνουν εκδρομούλες. Και όπως βλέπεται στην φωτογραφία, και αναφέρουν τα ΜΜΕ, μιλάμε για μία από τις πιο μεγάλες "εξόδους" της τελευταίας περιόδου!
Τελικά ή αυτός ο λαός είναι τόσο αδιάφορος που κάνει εκδρομές σε εποχές κρίσιμες ή εντέλει η προπαγάνδα που γίνεται κατά της κυβέρνησης αυτή τη περίοδο, πέφτει στο κενό, και μάλιστα με γδούπο!
Keywords
Τυχαία Θέματα