Η “μαφία” πίσω απο τον πόλεμο λάσπης στον Τατούλη…



Απο το moriasnews... Απόλυτη δημοσιογραφική δικαίωση για το Μoriasnews, στο θέμα της μαφίας των σκουπιδιών. Την 1η Σεπτεμβρίου είχαμε κάνει κύριο θέμα με τίτλο: Η “μαφία των σκουπιδιών” στην Πελοπόννησο... (μέρος 1ο)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΤΗΝ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΗΚΑΜΕ ΠΛΗΡΩΣ
Τα σκουπίδια είναι μία τεράστια βιομηχανία χρήματος.
Γύρω απο αυτά κινούνται ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ εργολάβοι,υπεργολάβοι,νταραβεριτζήδες,οικολογίζοντες
και άλλοι πολλοί….
Ακόμα μέσα στην μπόχα των σκουπιδιών ανακατεύονται μελετητές, εταιρείες και κάθε λογής λαμόγιο που ξέρει ότι τα λεφτά είναι πολλά και διεκδικεί μερίδιο..
Οι δήμοι πληρώνουν αδρά αρκεί να εξαφανίζονται τα σκουπίδια και θέλουν να έχουν και τον έλεγχο στην δική τους διαχείριση για να ελέγχουν και το παιχνίδι..
Οι δημότες-πολίτες πληρώνουν χωρίς να έχουν πάρει μυρωδία πόσο μεγάλο είναι το οικονομικό παιχνίδι και τα συμφέροντα που είναι στημένα γύρω απο τα σκουπίδια…
Ο Τατούλης προσπαθεί απο την αρχη να σταματήσει αυτόν τον φαύλο κύκλο και όπως είναι φυσικό δέχεται επιθέσεις απο παντού…
Οι μεγάλες πόλεις της Πελοποννήσου παράγουν χιλιάδες τόνους απορριμάτων αλλά δεν έχουν χωματερές…
Που τα πάνε άραγε τα σκουπίδια;
Παλαιότερα συνελήφθησαν φορτηγά που μετέφεραν νύχτα σκουπίδια της Καλαμάτας στην Βοιωτία…
Εκτοτε κάθε νύχτα στην εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως ταξιδεύουν νταλίκες φορτωμένες σκουπίδια με άγνωστο προορισμό…
Κάποιοι πιστεύουν ότι στα “σκοτεινά” έχουν γίνει συμφωνίες με τον ΧΥΤΑ της Φυλής και εκεί καταλήγουν τα σκουπίδια της Πελοποννήσου…!!!
Είναι μία λογική εξήγηση αλλά δεν είναι η μόνη.
Οι δήμοι έχουν ουσιαστικά εγκαταλείψει την ανακύκλωση και τα δύο ΚΔΑΥ της Πελοποννήσου (Τρίπολη και Βραχάτι) υπολειτουργούν…
Οι εργολάβοι όμως κάνουν χρυσές δουλειές και ετοιμάζουν καινούρια νταραβέρια…..
Κάποιες παράνομες χωματερές ακόμα δέχονται σκουπίδια..και τα καίνε κάθε μέρα…
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ
Οι πολίτες είναι με το δίκιο τους φοβισμένοι απέναντι στην επεξεργασία σκουπιδιών στην περιοχή τους. Συγκεκριμμένα όμως συμφέροντα και εργολάβοι είναι πίσω απο την πυροδότηση των κοινωνικών αντιδράσεων σε κάποιες περιπτώσεις. Η δεματοποίηση χαλά δουλειές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ κ αι έχουν λόγους να ξεσηκώνουν τους πολίτες .
Ο αφανής πόλεμος των σκουπιδιών είναι σε πλήρη εξέλιξη στην Πελοπόννησο..!
Στην περιφέρεια μαθαίνουν για τα παιχνίδια που στήνονται πλέον και θέλουν ή να καταργήσουν τον διαγωνισμό της περιφέρειας ή να μπούν στο κόλπο….Οι αθεόφοβοι μιλούν ακόμα και εξ ονόματος της περιφέρειας, για να κλείσουν δουλειές..!
Το θέμα είναι τεράστιο και σιγά-σιγά θα προσπαθήσουμε να το ανοίξουμε….
moriasnews
Μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού Hot Doc υπάρχει κανείς που αμφιβάλει για το ποιός κρύβεται πίσω απο τις μεγάλες επιθέσεις στον Πέτρο Τατούλη;
Keywords
Τυχαία Θέματα