VIVARTIA: «Δεν εγκαταλείπουμε την πατρίδα»

Υπάρχει η Ελλάδα που εγκαταλείπει την προσπάθεια, παραδομένη στην απόγνωση ή στην ελπίδα για καλύτερες ευκαιρίες στο εξωτερικό, υπάρχει η Ελλάδα που σταματά να μετρά τις πληγές της και προσπαθεί να τις κλείσει, αλλά υπάρχει και εκείνη η Ελλάδα που επιχειρεί και επιμένει να επενδύει σε καιρούς απαγορευτικούς για όποιον έχει συνηθίσει να βλέπει μπροστά του μόνο κέρδη, παρακάμπτοντας την

αξία της δημιουργικότητας του έθνους.
«Προτεραιότητά μας είναι η ελληνικότητά μας» δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Vivartia, Γιάννης Αρτινός, ένας μάνατζερ ικανός για το αυτονόητο: τη διατήρηση της ταυτότητας της εγχώριας επιχειρηματικότητας.
«Κάθε χρόνο αποδίδουμε 110 εκατ. ευρώ σε φόρους και στα ασφαλιστικά ταμεία. Δεν ψάχνουμε για φορολογικούς παραδείσους, ούτε εγκαταλείπουμε την πατρίδα. Εδώ ζούμε, εδώ δραστηριοποιούμαστε, εδώ θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο» λέει αφοπλιστικά.
Σε αντίθεση με άλλες κορυφαίες εταιρείες, οι οποίες –όταν είδαν τα σκούρα– έσπευσαν να απομακρυνθούν και να μεταφέρουν τις έδρες τους στο εξωτερικό, ο Αρτινός κινήθηκε ακριβώς αντίθετα, επενδύοντας μέσω των εταιρειών του ομίλου στην ελληνική αγορά και ενισχύοντας, παράλληλα, την εξαγωγική τους δραστηριότητα. Αδιαπραγμάτευτοι πυλώνες για τον όμιλο αποτελούν η ποιότητα, η καινοτομία, η αξία προς τον καταναλωτή και η εξωστρέφεια. Η Vivartia δραστηριοποιείται στους εξής τομείς:
-Στον Κλάδο Γαλακτοκομικών και Ποτών, με τη ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, που έχει ως αντικείμενο την παραγωγή και τη διανομή γαλακτοκομικών προϊόντων, όπως γάλα και παρεμφερή προϊόντα γιαουρτιού και χυμών φρούτων. Ορισμένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα του κλάδου είναι τα εξής: Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ, Μικρές Οικογενειακές Φάρμες, ΔΕΛΤΑ Daily, ΔΕΛΤΑ Advance, Milko, Life, Complet, Natural, Vitaline.
-Στον Κλάδο Υπηρεσιών Εστίασης και Ψυχαγωγίας, με τους ομίλους Goody’s και Everest, που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και στη διάθεση προϊόντων εστίασης, μέσω της λειτουργίας αλυσίδας εστιατορίων, καφε-ζαχαροπλαστείων και υπηρεσιών μαζικής εστίασης (catering). Οι κυριότερες αλυσίδες εστίασης και ψυχαγωγίας του ομίλου Goody’s είναι τα Goody’s, τα Flocafe, και η Hellenic Catering, με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών μαζικής εστίασης. Οι κυριότερες αλυσίδες εστίασης και ψυχαγωγίας του ομίλου Everest είναι τα Everest, τα La Pasteria, τα καταστήματα Megusto, τα Gloria Jeans, τα Papagalino, τα Olympus Plaza, καθώς και η Olympic Catering, με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών αεροτροφοδοσίας, παράλληλα με τη δραστηριοποίηση στο βιομηχανικό catering.
-Στον Κλάδο Καταψυγμένων Τροφίμων, με τη ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, που εστιάζει στην παραγωγή και στη διανομή καταψυγμένων τροφίμων (λαχανικά, μείγματα λαχανικών, ζύμες και προϊόντα ζύμης). Με εμπορικά σήματα όπως Μπάρμπα Στάθης, Froza και Χρυσή Ζύμη, τα προϊόντα του κλάδου έχουν καταφέρει να αποκτήσουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, όχι μόνο για τη διατροφική τους αξία, αλλά και για την εγγύηση ποιότητας που προσφέρουν. Για την παραγωγή των προϊόντων της συνεργάζετ
Keywords
Τυχαία Θέματα