Γιαγιά έπεσε θύμα του Τούρκου εραστή της


Θύμα του έρωτα της για ένα νεαρό Τούρκο έπεσε μία… γιαγιά από τη Βρετανία! Ο λόγος για την 50χρονη κυρία Πατ Έτκινς η οποία έπεσε θύμα εξαπάτησης από τον εραστή της, Ιμπραήμ Χαλίν, αφού ο νεαρός Τούρκος εξαφανίστηκε με τις 70.000 λίρες που του δάνεισε εκείνη για να τον βοηθήσει στη νέα του επιχείρηση....

Η Έτκινς εξασφάλισε αυτά τα χρήματα πουλώντας το σπίτι της εν αγνοία των παιδιών της, με αποτέλεσμα να μείνει άστεγη. Οι κόρες της εξοργίστηκαν με αυτή της την απόφαση, επειδή η Έτκινς είχε συμφωνήσει
με τον πρώην άνδρα της (και πατέρα της νεότερης κόρης) ότι σε περίπτωση που πουληθεί αυτό το σπίτι, τα λεφτά θα μοιραστούν μεταξύ των τριών τους.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε θέρετρο της Τουρκίας. Έκτοτε η Έτκινς κάλυπτε την απόσταση Μίντλεσμπρο - Τουρκία κάθε δύο μήνες. Μετά την συμφωνία τους και τις υπογραφές των σχετικών εγγράφων για την οικονομική ενίσχυση του Χαλίν, ο νεαρός άντρας εξαφανίστηκε. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε να κοιμάται προσωρινά στο δάπεδο ενός κουρείου και σε παγκάκια πάρκων.
Καθώς οι κόρες της, όπως και τα τρία της εγγόνια, δεν ήθελαν να έχουν την παραμικρή σχέση μαζί της, η 50χρονη, σήμερα, Έτκινς άρχισε να δουλεύει μέσω ενός φίλου για την διεθνή φιλανθρωπική κίνηση Emmaus στο Παρίσι, κάτι που τη βοήθησε να κάνει μια νέα αρχή στο Έσσεξ. Όπως δήλωσε, δεν θέλει να ξανασμίξει με τους συγγενείς της επειδή δεν την στήριξαν όταν αυτή έμεινε άστεγη.
Keywords
Τυχαία Θέματα