Αμετανόητος ο παραγωγός της ταινίας «Η αθωότητα των Μουσουλμάνων»

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η ταινία του «Η αθωότητα των Μουσουλμάνων», που σκιαγραφούσε τον προφήτη Μωάμεθ ως αιμοδιψή, γυναικά, κλέφτη ήταν η αφορμή να ξεκινήσει μια σειρά βίαιων αντιδράσεων στον μουσουλμανικό κόσμο προκαλώντας ακόμα και τον θάνατο του Αμερικανού πρέσβη Κρις Στίβενς και τριών υπαλλήλων του αμερικανικού προξενείου στην Βεγγάζη...
Παρά τις φανατικές αντιδράσεις Μουσουλμάνων ο παραγωγός της ταινίας Νακούλα Μπασελέι Νακούλα ο οποίος είναι κρατούμενος των φυλακών του Λος Άντζελες επειδή
παραβίασε τους όρους της αποφυλάκισής του έπειτα από καταδίκη του το 2010 για τραπεζική απάτη, δε δείχνει να μετανιώνει για το δημιούργημά του.

Ο 55χρονος Χριστιανός Κόπτης μιλώντας στους New York Times δήλωσε πως με τη ταινία του «είπε την αλήθεια για τον Μωάμεθ». Συμπλήρωσε μάλιστα πως «σκέφτηκα πριν γράψω το σενάριο ότι θα έπρεπε να πυρποληθώ σε πλατεία ώστε να μάθουν οι Αμερικανοί κι όλοι οι λαοί του κόσμου αυτό που πιστεύω».

Απέδωσε δε την οργή του προς τον μουσουλμανικό λαό έπειτα από τις αγριότητες των Μουσουλμάνων, οι οποίοι όπως είπε σκότωσαν, βασάνισαν, ανατίναξαν Κόπτες.

Επειτα δε από την φονική επίθεση στρατιώτη Παλαιστινιακής καταγωγής που μετέτρεψε σε λουτρό αίματος τη μεγαλύτερη στρατιωτική εγκατάσταση του κόσμου Φορτ Χουντ στο Τέξας των ΗΠΑ το 2009 αφήνοντας πίσω του 11 νεκρούς και 31 τραυματίες, ο Νακούλα ισχυρίζεται ότι ο εξοργίστηκε ακόμα περισσότερο με τους Μουσουλμάνους. Ετσι σκέφτηκε να αποτυπώσει στον φακό την δική του αλήθεια για τον προφήτη Μωάμεθ και να τον παρουσιάσει ανόητο, παιδόφιλο, αλλά και να διατηρεί σεξουαλικές επαφές με γυναίκες τη στιγμή που θεωρείται βλασφημία ακόμη και να εικονίζεται το πρόσωπο του. Παράλληλα, όλοι οι μουσουλμάνοι εμφανίζονται ως άγριοι που ακολουθούν τυφλά τον Μωάμεθ.

Παρόλα αυτά ο γιος του Αμπανόμπ Νακούλα δήλωσε στην εφημερίδα ότι «ο πατέρας μου δεν είναι κακός άνθρωπος. Είχε δύσκολη ζωή. Εκανε μια ταινία που πίστευε πολύ. Θα μπορούσε να πει «μην πολεμάτε τους Μουσουλμάνους, πολεμήστε την ιδεολογία τους».
Keywords
Τυχαία Θέματα