Έγκυος η Scarlett Johansson!



Τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Scarlett Johansson, σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ. Η διάσημη ηθοποιός και ο αρραβωνιαστικός της και γάλλος δημοσιογράφος, Romain Dauriac φαίνεται πως περιμένουν το πρώτο τους μωράκι.
Τα δημοσιεύματα στο ξένο Τύπο έχουν πάρει «φωτιά» και παρόλο που η σέξι ηθοποιός και ο αγαπημένος της δεν έχουν επιβεβαιώσει το ευχάριστο γεγονός, οι τελευταίες φωτογραφίες της Scarlett με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα είναι μάλλον η μεγαλύτερη
απόδειξη.
Το ζευγάρι εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στο κόκκινο χαλί των βραβείων Cesar στο Παρίσ. Η Scarlett φορούσε παντελόνι και ένα κομψό σακάκι, που άφηνε να φανεί διακριτικά η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της. Όσο για τον Romain, εκείνος ήταν όλη την ώρα δίπλα στην καλή του και δεν σταμάτησε να την φροντίζει.
Εντωμεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από τη κινηματογραφική συνέχεια του «Avengers: Age of Ultron» που αναμένεται να βγει στις αίθουσες το Μάιο του 2015. Στη ταινία, εκτός από την Scarlett, πρωταγωνιστούν οι Robert Downey, Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen και James Spader, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Joss Whedon.

MorePHOTOS

1/10ΠροηγούμενοΕπόμενο

Δημοσίευση: 4 Μαρτίου 2014, 15:20

More Culture
Keywords
Τυχαία Θέματα