Έχει το θράσος και μιλά ο Σαχινίδης! Αφού είναι ακόμα στο απυρόβλητο ελέω συγκυβέρνησης γιατί να μην το κάνει;



Ο πολιτικός κολοσσός, ακρογωνιαίος λίθος της συμμορίας Παπανδρέου, του οποίου τα πολιτικά επιχειρήματα εξαντλούνται στους οικονομικούς όρους “ψεκασμένος”, “νεφελίμ” και άλλα επιστημονικά, έβγαλε λέει οργισμένη ανακοίνωση για την ανάληψη... της διοίκησης των ΕΛΠΕ από τον Ι. Παπαθανασίου.
Ο ελέω Παπανδρέου υπουργός όμως, ο οποίος θα έπρεπε να είναι τρόφιμος
των εισαγγελικών αρχών παρέα με τον συνεργάτη του Παπακωνσταντίνου, χαίρει της προστασίας των ΣαμαράΒενιζέλου, ακόμα και αν υπάρχουν σοβαρότατες υποθέσεις για τις οποίες θα έπρεπε να δίνει… εξηγήσεις.
Όπως με το μέγα σκάνδαλο της Ασπις, όπου ο ¨αψέκαστος” υπουργός του παπανδρεϊσμού παραμύθιαζε τους ασφαλισμένους, την ίδια στιγμή που ο Ψωμιάδης φυγάδευε τα λεφτά από την Ελβετία! Την ίδια στιγμή που ο Σαχινίδης έπαιζε κρυφτούλι με παραπληγικούς, ασθενείς, κατεστραμμένους ανθρώπους, ο Ψωμιάδης έκανε εμβάσματα από τα κλεμμένα σε τράπεζες της Σκανδιναυίας!
Δεν το ήξερε; Δούλευε απλά τον κόσμο; Γνώριζε αλλά κάλυπτε; Όπως και να έχει, θα πρέπει κάποτε να απολογηθεί μαζί με τα υπόλοιπα πολιτικά εγκλήματα στα οποία εμπλέκεται. Όχι να έχει το θράσος να παριστάνει τον κριτή.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada
Keywords
Τυχαία Θέματα