Την Ελληνίδα της ΝASA θέλει στη πρώτη γραμμή ο Σταύρος Θεοδωράκης


ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ «ΦΤΙΑΧΝΕΙ» ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟ ΒΙΟΫΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΚΥΤΤΑΡΑ

Πρόταση στην πανέμορφη Ελληνίδα της NASA Eλένη Αντωνιάδου να ματάσχει στην ηγετική ομάδα του κόμματός του έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να πάρει το σκαλπ του διεφθαρμένου κομματικού συστήματος της...
μεταπολίτευσης. Επέλεξε λοιπόν μια "εξωγήινη" Ελληνίδα για να ταυτισθεί με το Ποτάμι, το οποίο πλέον σαρώνει
όπου υπάρχουν Έλληνες-εντός και εκτός της χώρας.

Ήδη τα διεθνή ΜΜΕ επιχειρούν να μετρήσουν τις προοπτικές του κόμματός του και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τους το κόμμα του Θεοδωράκη έχει όλες τις προυποθέσεις να χτυπηθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτιά!
Όσο για την Ελένη Αντωνιάδου το ρεπορτάζ της Λένας Παπαδημητρίου στο ΒΗΜΑ είναι χαρακτηριστικό: Η 25χρονη Ελένη Αντωνιάδου από τη Θεσσαλονίκη, πρότυπο της ολιγομελούς girl power στο μικροσύμπαν της Silicon Valley και της NASA, με πρωτοποριακή έρευνα στη νανοτεχνολογία και στην αναγεννητική ιατρική (αναδείχθηκε «Γυναίκα της χρονιάς» για το 2013 από την κριτική επιτροπή της βρετανικής διοργάνωσης FDM Everywoman in Technology Awards), συμφωνεί ότι σε τόσο ανταγωνιστικά και έμπλεα τεστοστερόνης περιβάλλοντα η επιβίωση είναι ζόρικη: «Είναι βέβαιο ότι μέρη όπως η Silicon Valley, όπου παράγονται πεδία μηχανικής και τεχνολογίας, δημιουργούν ανδροκρατούμενους πόλους με βάση σεξιστικά κατεστημένα. Με χαρά, όμως, μπορώ να πω ότι η ΝASA εντείνει σήμερα τις προσπάθειες για να εξισορροπήσει τα φυλετικά ποσοστά του δυναμικού της με βάση τις κυβερνητικές ντιρεκτίβες. Το πρόβλημα, βέβαια, παραμένει στις αναδυόμενες τεχνικές εταιρείες που επικαλούνται κόστη άδειας μητρότητας ή και επιπλέον κατάρτισης για τις γυναίκες υπαλλήλους. Ομως το πιο πολυέξοδο πράγμα που μπορεί να κατέχει κάποιος είναι ένα "κλειστό" μυαλό!».
kourdistoportocali
Keywords
Τυχαία Θέματα