Υποψίες για Ρούπα στη Μαλαισίνα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Την εμπλοκή της καταζητούμενης, ως μέλους του Επαναστατικού Αγώνα και επικηρυγμένης με 1 εκατομμύριο ευρώ, Πόλας Ρούπα, στην κινηματογραφική ληστεία στην Εθνική Τράπεζα της Μαλαισίνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, ερευνά η ΕΛ.ΑΣ!

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που είδαν στο βίντεο τις δύο μεταμφιεσμένες με περούκες, γυναίκες-πιστολερο, που εισέβαλαν στην τράπεζα

μαζί με έναν άνδρα συνεργό τους, δημιουργούνται σοβαρές υποψίες ότι η μία εξ αυτών, που απειλούσε με πιστόλι, ήταν η Πόλα Ρούπα!

Πληροφορίες της Alphafreepress, αναφέρουν ακόμη ότι οι ερευνητές που είδαν τις δράστιδες και τον συνεργό τους, σχεδόν κατέληξαν ότι η σωματοδομή της μίας γυναίκας, της μεγαλύτερης σε ηλικία, παραπέμπει στην καταζητούμενη σύντροφο του συλληφθέντα προ δύο ετών Νίκου Μαζιώτη.

Έριξαν στο αυτοκίνητο χλωρίνη για να καταστρέψουν αποτυπώματα-DNA

Οι υποψίες των ίδιων ερευνητών ότι η ληστεία με λεία το μεγάλο ποσό των 190.000 ευρώ και που διήρκεσε τουλάχιστον 15 λεπτά, είναι «απαλλοτρίωση», ενισχύθηκαν όταν αρκετή ώρα μετά τη διαφυγή των τριών δραστών, βρέθηκε σε ελαιώνα, κρυμμένο, το όχημα της διαφυγής.

Εφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ ο άνδρας και οι δύο γυναίκες, όταν το εγκατέλειψαν, έριξαν στο εσωτερικό του μεγάλες ποσότητες χλωρίνης για να εξαφανίσουν αποτυπώματα και DNA!

Η ληστεία με τη λεία-μαμούθ, έγινε δέκα λεπτά πριν από τις 2:30 το μεσημέρι της Τετάρτης, μόλις δέκα λεπτά πριν κλείσει η Τράπεζα τις πόρτες της για τους πελάτες.

Έδιναν αρχικά στους υπαλλήλους την εικόνα μητέρας και κόρης

Αρχικά μπήκαν στην Τράπεζα της Μαλαισίνας δύο γυναίκες, που έδωσαν αρχικά στους υπαλλήλους την εικόνα «μιας μητέρας με την κόρη» της, καθώς ήταν χτυπητή, κατά πληροφορίες της Alphafreepress, η διαφορά ηλικίας των δύο μεταμφιεσμένων γυναικών.

Τις ακολούθησε ο άνδρας συνεργός .΄Ολοι φορούσαν χειρουργικά γάντια. ΄Όταν βρέθηκαν και οι τρεις στο εσωτερικό, ο άνδρας που ήταν κι αυτός μεταμφιεσμένος και η μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκα, τράβηξαν πιστόλια.

Η μεν γυναίκα-πιστολέρο, σημάδευε τον διευθυντή και τους υπαλλήλους, ενώ ο άνδρας, με το πιστόλι στο κεφάλι του ταμία ζητούσε επιτακτικά όλα τα χρήματα που υπήρχαν «στα ταμεία, στο χρηματοκιβώτιο και στο Α.Τ.Μ».

Πρακτική, που εφάρμοζαν κατά κόρον, τα μέλη της ομάδας των ποινικών με τους οποίους ο Νίκος Μαζιώτης συνεργάστηκε για την ενίσχυση του λεγόμενου «επαναστατικού ταμείου» σε πολλές ένοπλες ληστείες ιδιαίτερα στην επαρχία.

΄Ηδη, κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, αφού πιστοποιήθηκε ότι η ένοπλη εισβολή είχε «άρωμα τρομοκρατίας», κατευθύνθηκε στη Μαλαισίνα, προκειμένου οι έμπειροι αστυνομικοί της, να δουν ιδίοις όμμασι, την καταγραφή του βίντεο και να σιγουρευτούν ότι επανεμφανίστηκε η καταζητούμενη για χρόνια Πόλα Ρούπα.

Το άρθρο Υποψίες για Ρούπα στη Μαλαισίνα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα