Ξέφυγε το πάρτι και ο οικοδεσπότης… κάλεσε την αστυνομία!

Οι περισσότεροι ίσως έχουν δει κάποια αμερικάνικη ταινία, όπου ο έφηβος μένει μόνος του σπίτι, καθώς οι γονείς του έχουν πάει ταξίδι, και εκείνος κάνει έξαλλο πάρτι στο άδειο σπίτι!

Ε αυτό έγινε και στην πραγματικότητα, μόνο που το πάρτι ξέφυγε εντελώς με τον 16χρονο οικοδεσπότη να αναγκάζεται, στην κυριολεξία, να καλέσει την αστυνομία στο ίδιο του το πάρτι!

Ο 16χρονος από το Σιάτλ έστησε το πάρτι, καλώντας πολύ κόσμο, και μέσα σε αυτόν τον κόσμο ήρθαν και κάποιοι απρόσκλητοι!

Οι εν λόγω

καλεσμένοι αφού ήπιαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και έκαναν χρήση ναρκωτικών, πέρασαν σε μια πιο καταστροφική φάση, σπάζοντας τζάμια, ρίχνοντας ένα φράχτη και μπλέκοντας σε καυγάδες μεταξύ τους.

Ο νεαρός, που έκανε το πάρτι κρυφά από τους γονείς του που έλειπαν στο εξωτερικό, συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να χειριστεί μόνος του την κατάσταση και έτσι κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το πάρτι ήταν «τεράστιο». Δεκάδες αυτοκίνητα ήταν παρκαρισμένα έξω από το σπίτι του 16χρονου, το αλκοόλ έρεε άφθονο, υπήρχε μυρωδιά μαριχουάνας, ενώ ένας από τους καλεσμένους συνελήφθη με σιδηρογροθιά… Συνολικά, οι αστυνομικοί συνέλαβαν 27 άτομα, από 15 έως 20 χρονών! Εκείνο που δεν μάθαμε είναι η αντίδραση των γονιών του 16χρονου, όταν είδαν το σπίτι διαλυμένο…

Keywords
Τυχαία Θέματα