«Ξεφτίλα! Μικρύνατε την ομάδα – Βγάλτε τις φανέλες»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Οργή προκάλεσε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού η ταπεινωτική ήττα από τη Σταντάρ Λιέγης στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι φίλοι του τριφυλλιού εξέφρασαν την αγανάκτησή τους με σκληρά λόγια στην σελίδα που διατηρεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στην «καταιγίδα» οργισμένων μηνυμάτων που προκάλεσε το 0-3 γίνεται σαφές ότι οι φίλαθλοι των «πρασίνων»

απαιτούν να γίνουν άμεσα δραστικές αλλαγές και να κερδίσει η ομάδα τους τον Ολυμπιακό στο γήπεδό του την Κυριακή.

Διαβάστε ορισμένα ενδεικτικά μηνύματα

«-Εαν οι παίκτες μαζεύονταν μόνοι τους και γυμνάζονταν θα χαν καλύτερη φυσική κατάσταση απο ότι τώρα. Την Κυριακή η φύγετε με το διπλό η αφήστε τις φανέλες και πηγαίνετε σπίτια σας να παίζουμε με την Νέων .

ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΤΕ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ….
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

Λοιπόν μετά το σημερινό παιχνίδι ένα είναι σίγουρο, χρειαζόμαστε επειγόντως καινούργιο γυμναστή αυτός δεν κανει ούτε για ομάδα β’ εθνικής, έπρεπε να έχει απολυθεί από χτές, είναι κρίμα να έχεις τραυματίες λόγω κακής προετοιμασίας! Δηλαδή σε λίγο τι θα γίνει θα παίζουν οι αναπληρωματικοί μας? Δεν έίναι κατάσταση αυτή πρέπει να το καταλάβουν εκεί στην ΠΑΕ αυτό! Χρειαζόμαστε και έναν τερματοφύλακα γιατί τον έχουν καταλάβει τώρα πια αυτόν τον ανίκανο και σουτάρουν από μακριά και όλα πάνε μέσα!Αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ντέρμπι της Κυριακής τώρα, με σοβαρότητα και όχι γκρίνια! Αλλά εγώ πάντα θα στηρίζω την ομάδα, στις χαρές και στις λύπες μαζί Παναθηναϊκέ!☘☘☘

Από την Ξάνθη και έπειτα η ομάδα μετά το 55 πραγματικά είναι ΤΡΑΓΙΚΗ, χωρίς αρχή μέση και τέλος….ανευρη αγυμναστη και το κυριότερο ομάδα δίχως πάθος….την Κυριακή παίζεται μια ολόκληρη χρόνια…δυστυχώς όμως δεν το βλέπω…μακάρι να με διαψεύσουν

Λυπαμαι μαγκες. Ενας τεραστιος συλλογος ξεφτιλιζεται κ διασυρεται καθημερινα. Αποψη μου ειναι οτι η ομαδα πρεπει να ερθει σε χεροα προεδρου με χρημα , οραμα κ πρασινη καρδια. Να φερει εναν προπονητη με κακαλα κ να μεινει για πολλα χρονια. Να φερει παιχτες κλασατους κ να φτιχτει επιτελους ενα σωστο φυτωριο να βγαζει ταλεντα. Να φυγουμε απο τη λεωφορο (μπορει να παραμεινει ως η ιστορια του ΠΑΟ με οτι αυτο συνεπαγεται ) κ να φτιαχτει γηπεδαρα οπως αυτη αρμοζει σε εναν τεραστιο συλλογο! Ουτοπικα ολα αυτα αλλα πολυ φοβαμαι οτι σε μερικα χρονια θα εχουμε γινει ομαδουλα της ρουμανιας που δν θα τη ξερει κανεις. Κ θα ζουμε με τις αναμνησεις. Αυτο που κανουμε τα τελευταια 10 χρονια. Καλο βραδυ Παναθηναικα αδερφια

Δεν μπορώ να καταλάβω τί ακριβώς είδα... Καταλάβαμε γιατί παίζαμε; Οι άλλοι δεν ήταν καλύτεροι. Μας είδα πολύ παθητικούς και μη συνειδητοποιημένους.
Το πρώτο γκολ, δεν το περιμέναμε.
Στο δεύτερο, είδα τον αντίπαλο να τρέχει σαν σκυλί και τον Ivanov δίπλα, να τρέχει σαν σε προπόνηση. Και τί άπλωσε και το χέρι μετά; Με το χέρι θα τον σταματούσε;
Και ξαφνικά από το πουθενά και ένα τρίτο γκολ, μια πλήρη επανάπαυση από τη μεριά μας, λες και δεν μας ένοιαζε αν φάμε και άλλο.
Όπως και να ΄χει, στηρίζουμε την ομάδα και περιμένουμε να δούμε…

ΞΕΥΤΙΛΑ…!!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ …ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑΚΙΑ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ …ΤΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ??? ΤΙΠΟΤΑ !!! ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΟ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ..ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ…!!!

Δυστυχως τελος το Europa για μας. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ…γιατι Στραπατσονι θα πρεπει να ψαξεις για επιδομα ΟΑΕΔ.

Ένας σοβαρός άνθρωπος δεν υπάρχει στη ΠΑΕ, να πει ότι δεν θα βγαίνουμε στην Ευρώπη λόγω οικονομικών δύσχερειων. Φτάνουν πια οι ξεφτιλες από ομάδες που τα προηγούμενα χρόνια είχαν ταριφα, όποτε έρχονταν να μας αντιμετωπίσουν

Αυτό το πράγμα λέγεται Παναθηναϊκός?? Με αφελληνισμό της ομάδας (ζήτημα 1 Έλληνας στην ενδεκάδα) και ομάδα με χαρακτήρα 0 που έχει μικρύνει σαν όνομα και σαν μέγεθος… η ξεφτίλα δεν έχει όρια.. πίκρα γι’αυτή την ομάδα

Έχετε μικρύνει τον Παναθηναϊκό! Δουλεύετε για τον Ολυμπιακό! Είστε Δούρειος Ίππος. Έχετε ρεζιλέψει την ομάδα 4 χρόνια τώρα, ήττες για πλάκα από Ξάνθη, Πανιώνιο, Βέροια κλπ. Κλπ.

Στραματσονι εφυγες χθες,απο την πρωτη στιγμη που σε ειδα δεν μου γεμησες το ματι ,επρεπε να φυγεις απο τον αποκλισμο με τον Ατρομητο,δεν μπορει ανθρωποι που νοιαζονται για την καρεκλα να δρουν σε βαρρος του παο,μας εδιοξες ολους τους ελληνες,μας αλλαξες 20 παιχτες στο ροστερ και δεν κρατησες κορμο ,δεν υπαρχει ψυχολογια και γυμναστης,σηκω φυγε τωρα….και φερτε Ουζουνιδη μπας και φερει καναν Ελληνα.

αμα χασετε στο καραισκακι μν ξαναπατησετε το ποδι σας στη λεοφορο!!!!

Εκτος απο γυμναστη ας παρουν και εναν ψυχολογο…δεν ειναι δυνατον να τρωμε γκολ και να καταρρέουμε σαν χαρτινος πυργος!

Κρατηστε στον Ιταλο…η ομαδα πεταει στο 2ο ημιχρονο….βοσκουν στο χορταρι…τραυματισμοι παρε παρε….ηγετης λεμε…τωρα θα παει να φαει σπαγγετι σε κανα Ιταλικο εστιατοριο να του περασει»

Το άρθρο «Ξεφτίλα! Μικρύνατε την ομάδα – Βγάλτε τις φανέλες» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα