Μυστηριώδης θαλαμηγός με Τούρκους δημοσιογράφους στο νησί της Πάτμου(photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ενα πολυτελές σκάφος κατέπλευσε τις τελευταίες ημέρες στο νησί της Πάτμου, με 15 επιβαίνοντες οι οποίοι, κατά τη διαδικασία γνωστοποίησης των στοιχείων τους, δήλωσαν Τούρκοι δημοσιογράφοι.

Η έρευνα, για την ταυτότητα των Τούρκων επιβαινόντων, βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, την ώρα που κάποιοι από αυτούς έχουν καταλύσει σε πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού, ενώ οι υπόλοιποι απολαμβάνουν τις ανέσεις του 36μετρου γιοτ «CANPARK», υπό σημαία των νησιών Μάρσαλ.

Η παρουσία

της μυστηριώδους θαλαμηγού με τους Τούρκους επιβάτες στην Πάτμο, σε μια δύσκολη χρονική στιγμή για τη γειτονική χώρα, όπου κορυφώνεται το μπαράζ έκδοσης ενταλμάτων σύλληψης αντιφρονούντων, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στη γείτονα χώρα τον περασμένο Ιούλιο, όπως είναι φυσικό κινητοποίησε τις αρμόδιες ελληνικές Αρχές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάτοικοι του νησιού, που προσέγγισαν τους Τούρκους επιβαίνοντες, κατά την έως τώρα παραμονή τους στην Πάτμο, διαπίστωσαν την μεγάλη αγωνία τους για τις ραγδαίες εξελίξεις στην Τουρκία.

Το άρθρο Μυστηριώδης θαλαμηγός με Τούρκους δημοσιογράφους στο νησί της Πάτμου(photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα