Βούλτεψη: “Στην παρούσα φάση δεν μπορουσ να γίνει κάτι καλύτερο για τον ΕΝΦΙΑ”

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Στην παρούσα φάση δεν μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη αναφερόμενη στην τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ που κατατέθηκε στη Βουλή.

Σε δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», η κυρία Βούλτεψη χαρακτήρισε τις επενδύσεις των Ελλήνων σε ακίνητα ως «πεταμένα λεφτά», τονίζοντας πως η ίδια δεν έχει στην κατοχή της κανένα ακίνητο.

Όσον αφορά στα χθεσινά γεγονότα στη Βουλή και τα όσα ακούστηκαν από την Άννα Καραμανλή κατά του Γκίκα Χαρδούβελη η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε… άγνοια.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν πρέπει το οικονομικό επιτελείο να επανεξετάσει το θέμα του φόρου στα ακίνητα, απάντησε πως η κυβέρνηση θα επανεξετάσει συνολικά το θέμα της φορολογίας. Σημείωσε τέλος, πως η συζήτηση για το χρέος θα γίνει μέσα στο φθινόπωρο και πριν από την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.

Το άρθρο Βούλτεψη: “Στην παρούσα φάση δεν μπορουσ να γίνει κάτι καλύτερο για τον ΕΝΦΙΑ” εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα