Τελευταία ημέρα σήμερα για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τελευταία ημέρα σήμερα για την διάθεση των μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών των μέσων μαζικής μεταφοράς της Αθήνας, που διασφαλίζουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα μέσα των αστικών συγκοινωνιών της πρωτεύουσα. Την Δευτέρα η διοίκηση της εταιρείας Συγκοινωνιών Αθηνών,

είχε δώσει παράταση καθώς ήταν αυξημένη η ζήτηση των καρτών, κατά 20% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2013.

Η αγορά της μηνιαίας κάρτας «αποτελεί για το επιβατικό κοινό συμφέρουσα επιλογή και για το υπόλοιπο διάστημα του Σεπτεμβρίου», αναφέρει η διοίκηση των ΣΑ και προσθέτει: «Με δεδομένο ότι με την ολοκλήρωση της πώλησης των καρτών στις 10 Σεπτεμβρίου υπολείπονται ακόμα άλλες 20 μέρες, το κόστος της μηνιαίας κάρτας παραμένει σαφώς χαμηλότερο από αυτό του εισιτηρίου για τους συχνούς χρήστες των μέσων μαζικής μεταφοράς».

Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία των ΣΑ, σε χρονικό διάστημα 11-12 ημερών, οι πωλήσεις καρτών απεριορίστων διαδρομών ανήλθαν σε 285.782, έναντι 237.824 τον περσινό Σεπτέμβριο.

Η αύξηση των φετινών πωλήσεων ξεπερνά το 20,17% σε σχέση με τις πωλήσεις των καρτών όλων των ημερών του περσινού Σεπτεμβρίου (διάστημα 15 ημερών). Επίσης και τα έσοδα παρουσιάζουν φέτος αύξηση 33,4%, καθώς μέχρι τώρα έχουν εισπραχθεί συνολικά 7,4 εκατ. ευρώ, έναντι 5,6 εκατ. ευρώ τον Σεπτέμβριο του 2013.

Το άρθρο Τελευταία ημέρα σήμερα για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα