Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Από FALCAO… FLACAO

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η βιασύνη τις περισσότερες φορές δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος καθώς όπως λένε σε οδηγεί σε λάθη. Αυτό επιβεβαιώθηκε περίτρανα και στην περίπτωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς η βιασύνη να βγει γρήγορα στο κατάστημά της η νέα φανέλα με το όνομα του Ρανταμέλ Φαλκάο οδήγησε τελικά στο να τυπωθεί λάθος!!!

Η ζήτηση από τους χιλιάδες φίλους των «κόκκινων διαβόλων» που περίμεναν να πάρουν τη φανέλα του Κολομβιανού επιθετικού, από την πρώτη ώρα

της διάθεσής της στα ράφια των μπουτίκ της αγγλικής ομάδας ήταν μεγάλη και οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ ήθελαν να την κυκλοφορήσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Πάνω λοιπόν στη βιασύνη για να ετοιμαστεί η φανέλα, έγινε τα λάθος στο όνομα και αντί για FALCAO, τυπώθηκε το FLACAO. Το αποτέλεσμα ήταν να αποσυρθεί η πρώτη παρτίδα και οι χιλιάδες των φίλων της ομάδας που περίμεναν να αγοράσουν τη φανέλα, περιμένουν πλέον την επόμενη παρτίδα με το σωστό όνομα.

Περιττό βέβαια να ειπωθεί πως όποιος έχει στην κατοχή του τη φανέλα με το… λάθος όνομα, έχει πλέον ένα συλλεκτικό κομμάτι.

Το άρθρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Από FALCAO… FLACAO εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα