Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να πεινάει ο λαός για να τον ψηφίζει

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Εκ νέου επίθεση εξαπέλυσε στον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, Παρασκευή, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, τονίζοντας πως «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θέλει επενδύσεις, αλλά θέλει να πεινάει ο λαός και να τον ψηφίζει».

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κα Βούλτεψη είπε ότι «η Κουμουνδούρου ξεκινά νέα “Ιουλιανή εκστρατεία” για τις 29 του μηνός»,

οπότε ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τους Οικοδομικούς συνεταιρισμούς, τονίζοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι όσο πεινάει ο λαός θα έχει τρόπο να διαμαρτύρεται ψηφίζοντάς τον».

«Αντιδρά στις επενδύσεις», είπε, για να συμπληρώσει ότι, «κάποιοι νομίζουν ότι η χώρα είναι φέουδό τους και θέλουν να την κρατήσουν στη φτώχεια. Εμποδίζουν κάθε επένδυση για να έχουν ψηφοφόρους να κάνουμε Μαδούρο; να κάνουμε Αργεντινή; Άνοιξαν μέτωπο για ΔΕΗ, για αιγιαλό, τώρα για τα δάση».

«Θεωρούμε ότι υπάρχουν υπεύθυνοι βουλευτές από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι δεν θα ψηφίσει κανέναν ακόμη και το Θεό, και δεν το κρύβει», ανέφερε ακόμη η κυρία Βούλτεψη, σημειώνοντας ότι «θέλουν να χρησιμοποιήσουν ως όχημα τον Πρόεδρο για να πάει η χώρα στις εκλογές είναι πολιτικά καταδικαστέο χρειάζεται υπευθυνότητα για να κρατήσουμε τη χώρα έξω από το νερό».

Το άρθρο Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να πεινάει ο λαός για να τον ψηφίζει εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα