Άγριος ξυλοδαρμός των πιθανών βιαστών 7χρονης στην Ινδία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μέχρι θανάτου ξυλοκοπήθηκαν από το εξαγριωμένο πλήθος τρία άτομα τα οποία υποδείχθηκαν ως οι βιαστές και δολοφόνοι ενός 7χρονου κοριτσιού που βιάστηκε και κρεμάστηκε σε ένα δέντρο στο κρατίδιο της Δυτικής Βεγγάλης στην Ινδία.

Πρόκειται για έναν τοπικό ιερέα και δύο φίλοι του, οι οποίοι υποδείχθηκαν ως υπαίτιοι της νέας φρικαλαιότητας που συγκλονίζει και πάλι την ασιατική αυτή χώρα. Οι τρεις άνδρες δέχθηκαν πολλαπλά χτυπήματα των συγχωριανών της 7χρονης. Ο ένας μάλιστα από τους φερόμενους ως δράστες ξεψύχισε

στον τόπο του λιντσαρίσματος.

Σύμφωνα με τους χωρικούς, η μικρή χάθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης και βρέθηκε νεκρή, κρεμασμένη από το δέντρο, νωρίς το πρωί της Πέμπτης (24/7).

Παρόλα αυτά κατά την πρώτη έρευνα δεν εντοπίστηκαν ίχνη βιασμού πριν τη δολοφονία του κοριτσιού. Όπως αναφέρει η Daily Mail και η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οικογενειακής απάτης ως κίνητρο για τη δολοφονία. «Περιμένουμε την αυτοψία για την επιβεβαίωση του βιασμού», δήλωσε ένας αστυνομικός. «Γνωρίζουμε ότι υπήρχε κάποια εχθρότητα μεταξύ της οικογένειας των κοριτσιών και του βασικού κατηγορούμενου, Ράταν Ντας.

Η Ινδία είναι η χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό βιασμών καθώς καταγγέλλεται κατά μέσο όρο ένας βιασμός κάθε 21 λεπτά.

Το άρθρο Άγριος ξυλοδαρμός των πιθανών βιαστών 7χρονης στην Ινδία εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα