«Βόμβα» στο STAR! Γνωστός δημοσιογράφος το εγκαταλείπει για τον ΣΚΑΙ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αφήνει τον τηλεοπτικό σταθμό STAR που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τηλεοπτική άδεια στη δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε για τα… μάτια του αδειοδοτημένου ΣΚΑΪ.

Όπως ανακοίνωσε το κανάλι που στεγάζεται στο Φάληρο ο γνωστός δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Έγραψαν χαρακτηριστικά στο δελτίο Τύπου του «ΣΚΑΪ» ότι «ο έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος θα συμμετέχει στην εκπομπή «Ιστορίες» μαζί με τον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσιώνη

και τον Παύλο Τσίμα.

Παράλληλα, θα σχολιάζει την επικαιρότητα μέσα από το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ».

Αναβιώνει το «Μαύρο κουτί»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Mαύρο κουτί», με συντελεστές και παρουσιαστές τον Παύλο Τσίμα, τον Αλέξη Παπαχελά και τον Τάσο Τέλλογλου, ήταν μια εκπομπή που μεταδιδόταν με επιτυχία στο κανάλι του MEGA την δεκαετία του 90.

Ο ΣΚΑΙ προσπάθησε τον περασμένο χρόνο να πραγματοποιήσει ένα ανάλογο εγχείρημα με την εκπομπή «Ιστορίες». Εκεί ήταν ο Παύλος Τσίμας και ο Αλέξης Παπαχελάς αλλά… απουσίαζε ο Τάσος Τέλλογλου.

Τη θέση του αναπλήρωνε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, Σία Κοσιώνη.

Τώρα ο Τάσος Τέλλογλου επιστρέφει στον ΣΚΑΪ και αναβιώνει το «Μαύρο κουτί» με τους «παλιούς» της δημοφιλούς εκπομπής του Mega αλλά και τη Σία Κοσιώνη.

Στον δημοσιογραφικό συντονισμό θα βρίσκεται ο Απόστολος Μαγγηριάδης, έως τώρα πολιτικός συντάκτης του Μega.

Το άρθρο «Βόμβα» στο STAR! Γνωστός δημοσιογράφος το εγκαταλείπει για τον ΣΚΑΙ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα