Τα ζώδια σήμερα – Πέμπτη 31 Ιουλίου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ζώδια: Τα άστρα προβλέπουν για εσάς σήμερα…

Κριός

Οι δικαιολογίες σήμερα τελειώνουν, γεγονός που σημαίνει ότι πρέπει πια να αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο τις καταστάσεις που σας δυσαρεστούν, και όχι να τις κουκουλώσετε ή να τις αναβάλετε. Δείξτε εμπιστοσύνη στους Αιγόκερους του στενού σας κύκλου, ακόμη κι αν οι μεταξύ σας σχέσεις δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση.

Ταύρος

Διαχωρίστε την προσωπική από την επαγγελματική σας ζωή,Ταύροι, και

δώστε προτεραιότητα στους ανθρώπους απ’ τους οποίους εξαρτάται το άμεσο συμφέρον σας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι άλλοι. Προσοχή στις οικονομικές δοσοληψίες με Τοξότες, ειδικά αν δεν τους γνωρίζετε πολύ καλά. Μη βιαστείτε να δείξετε τα χαρτιά σας.

Δίδυμος

Η σχέση σας με έναν φίλο απ’ τα παλιά αναθερμαίνεται κι εσείς ξαφνικά συνειδητοποιείτε ορισμένα σφάλματά σας που προηγουμένως διστάζατε να παραδεχτείτε. Η υπέρβαση του εγωισμού σας θα σας ευνοήσει έντονα σε πρακτικό επίπεδο. Η Αφροδίτη ενισχύει τον ρομαντισμό στην ατμόσφαιρα, ο οποίος, όμως, ενδέχεται να σας σπρώξει σε επιπολαιότητες.

Καρκίνος

Καιρός να απαλλαχθείτε από ένα-δύο άτομα που σας φορτίζουν αρνητικά και να ανοίξετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες περισσότερο, προκειμένου να προσελκύσετε άτομα που σας ταιριάζουν. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας. Εντάσεις στα επαγγελματικά σας, που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους. Ρίξτε λίγο παραπάνω νερό στο κρασί σας.

Λέων

Ένας καυγάς ή μια διαφωνία θα σας βγάλει απ’ το πρόγραμμά σας σήμερα, αλλά μην ξεχνάτε ότι τα προγράμματα είναι για να σπάνε, καμιά φορά. Λύστε τα διαπροσωπικά σας προβλήματα με μιας και μην αναλώνεστε σε διαμάχες που δεν οδηγούν πουθενά. Άνοδος στα οικονομικά σας. Αξιοποιήστε με προσοχή τα χρήματα που παίρνετε από μία απροσδόκητη πηγή.

Παρθένος

Τα αισθηματικά σας περνάνε από επικίνδυνα μονοπάτια σήμερα, γεγονός που οφείλεται στα ρίσκα που παίρνετε χωρίς να το καταλαβαίνετε. Καλοί και οι πειραματισμοί, Παρθένοι, αλλά προς το παρόν, καλύτερα να μείνετε πιστοί στις καταστάσεις και τα άτομα που γνωρίζετε. Σταθερά τα επαγγελματικά σας. Μην παρεκκλίνετε απ’ το σχέδιο που έχετε ήδη καταστρώσει.

Ζυγός

Ένα εγχείρημα που μοιάζει δύσκολο εκ πρώτης όψεως, μάλλον είναι ευκολότερο απ’ ό, τι νομίζετε. Αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό τομέα και το θάρρος σας θα ανταμειφθεί. Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργική χημεία σας με τους Ιχθύες, τόσο σε διαπροσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι διαφωνίες είναι κι αυτές χρήσιμο κομμάτι του παιχνιδιού.

Σκορπιός

Η έμπνευσή σας βρίσκεται σήμερα σε ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα, πράγμα που από τη μία θα σας ωφελήσει σε πρακτικό επίπεδο, αλλά από την άλλη, θα στρέψει αρκετούς εναντίον σας. Κρατήστε χαμηλό προφίλ. Σταθερά τα ερωτικά σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα απουσιάσουν εντελώς οι εντάσεις. Μην τις αφήσετε να σας ψαρώσουν, όμως.

Τοξότης

Μια δραστική αλλαγή στον επαγγελματικό χώρο θα σας αποσυντονίσει και θα σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με το μέλλον σας στο συγκεκριμένο περιβάλλον. Μην κολλάτε σε καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν όσα θα θέλατε – υπάρχει κι άλλη λύση. Το ερωτικό φλερτ σας τονώνει το ηθικό, αλλά μην το διαχειριστείτε επιπόλαια.

Αιγόκερως

Είναι μια καλή μέρα να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο που απομακρύνθηκε χωρίς λόγο απ’ τη ζωή σας. Βάλτε τον εγωισμό σε δεύτερη μοίρα, Αιγόκεροι, και ποντάρετε στο μακροπρόθεσμο κέρδος σας. Σε καλή πορεία τα επαγγελματικά σας. Δώστε περισσότερο χώρο από τη ζωή σας στη συνεργασία και το ομαδικό πνεύμα.

Υδροχόος

Η εμμονή σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει αρχίσει να επηρεάζει την ψυχολογία σας περισσότερο απ’ όσο θα ’πρεπε, γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να αποστασιοποιηθείτε (έστω προς το παρόν). Βασιστείτε στο ένστικτό σας. Προσοχή στις υπόγειες επαγγελματικές συνεννοήσεις. Τα πράγματα δεν είναι όσο ξεκάθαρα πιστεύετε.

Ιχθύς

Χρησιμοποιήστε την θετική επίδραση που ασκείτε σε έναν μεγάλο αριθμό ατόμων, για να προβάλετε μία ιδέα που επεξεργάζεστε εδώ και καιρό (κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο). Δεν θα διαψευστείτε. Η Αφροδίτη ευνοεί τις επανενώσεις (κυρίως ερωτικού τύπου) με άτομα από το παρελθόν. Κρατήστε τις πόρτες ανοιχτές, χωρίς να υπερβάλετε.

Το άρθρο Τα ζώδια σήμερα – Πέμπτη 31 Ιουλίου εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα