Β. Λεβέντης : Κουρασμένος ο Α. Τσίπρας, ενδέχεται να παραδώσει την εξουσία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης μοιάζει ανεξάντλητος. Ειδικά όταν αναφέρεται στον Α. Τσίπρα , κάθε του δήλωση, βγάζει είδηση .

Ο εκλογικός νόμος φέρνει κοντά ΣΥΡΙΖΑ

και Ένωση Κεντρώων

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Β. Λεβέντης μίλησε για όλα. Σε ότι αφορά στην ψήφιση του εκλογικού νόμου , εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι τελικά αυτός θα ψηφιστεί από το ΚΚΕ , ενώ στο ενδεχόμενο να καταψηφιστεί από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι τόνισε «πως κάτι τέτοιο θα είχε αρνητικές συνέπειες για αυτούς, γιατί θα τιμωρηθούν από τους ψηφοφόρους τους».

Αναφορικά με την σχέση μεταξύ της Ένωσης Κεντρώων και του ΣΥΡΙΖΑ, ο Β. Λεβέντης δήλωσε πως «το θέμα του εκλογικού νόμου φέρνει κοντά την Ένωση Κεντρώων με το ΣΥΡΙΖΑ». Χωρίς αυτό να μεταφράζεται πολιτικά όπως είπε, σε «ενδεχόμενη κυβερνητική συνεργασία».

Έχει κουραστεί ο Α. Τσίπρας

Αναφορικά με τον Α. Τσίπρα δεν ήταν καθόλου φειδωλός. Καταρχήν γνωστοποίησε πως έχει συστήσει στον Πρωθυπουργό, να προκηρύξει εκλογές τον Φλεβάρη του 2017, έτσι ώστε να αποδείξει ότι δεν είναι Πρωθυπουργός του μπόνους, χωρίς ταυτόχρονα να κινδυνεύσει η χώρα από το ενδεχόμενο της ακυβερνησίας.

Ενώ προχώρησε ακόμη περισσότερο υποστηρίζοντας πως ο Α. Τσίπρας έχει κουραστεί και είναι έτοιμος ακόμη και να παραδώσει την εξουσία. Ενώ σε ότι αφορά στην μεταστροφή των πολιτικών πρακτικών του υποστήριξε, πως «Έχει μετακινηθεί προς το ρεαλισμό. Είναι πια ευρωπαϊστής». Το κόμμα του όμως τον κρατάει πίσω γιατί «αποτελείται από βαρίδια», κατέληξε.

Το άρθρο Β. Λεβέντης : Κουρασμένος ο Α. Τσίπρας, ενδέχεται να παραδώσει την εξουσία εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα