Τρύφων Αλεξιάδης : Τέλος οι 100 δόσεις-έρχονται νέες ρυθμίσεις για την εφορία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real, ξεκαθάρισε πως το μοντέλο των 100 δόσεων δεν μπορεί να επανέλθει, ωστόσο προανήγγειλε πως η κυβέρνηση επιδιώκει να φέρει νέες ρυθμίσεις για τα χρέη στην εφορία.

Ενώ παράλληλα γνωστοποίησε ότι τα νέα τέλη κυκλοφορίας

θα είναι περισσότερα αναλογικά και περισσότερα δίκαιο από τα περσινά. Σε ότι αφορά στην αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, δήλωσε ότι μελετάται το ενδεχόμενο αυτή να μεταφερθεί χρονικά, ώστε να γίνει με πιο ομαλό τρόπο η προσαρμογή στο νέο καθεστώς.

Αναφορικά με τον ακατάσχετο λογαριασμό για τις επιχειρήσεις δήλωσε πως αυτός αποτελεί προϋπόθεση για την επιτυχής ευόδωση των αλλαγών που αφορούν στο πλαστικό χρήμα, που όπως τόνισε θα συμβάλλουν στην μείωση της φοροδιαφυγής και στην συνεπακόλουθη αύξηση των εσόδων για το δημόσιο.

Σε σχέση με την φημολογία περί επικείμενου κυβερνητικού ανασχηματισμού υποστήριξε πως ο ανασχηματισμός δεν πρέπει να γίνεται «με όρους επικοινωνίας, δηλαδή, πόσο ένας υπουργός είναι αρεστός από τα ΜΜΕ ή από διάφορους »φίλους», αλλά ποιο είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς του. Νομίζω ότι οι υπουργοί πρέπει να κρίνονται με μοναδικό κριτήριο το αποτέλεσμα της δουλειάς τους», πρόσθεσε.

Το άρθρο Τρύφων Αλεξιάδης : Τέλος οι 100 δόσεις-έρχονται νέες ρυθμίσεις για την εφορία εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα