Συνελήφθη «βαρώνος» κοκαΐνης –Είχε θάψει σε χωράφι του 3 κιλά κόκα (Φωτό)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μέσα σε μπολ με… ρύζι, σε κουτιά από κονσέρβες και σε συσκευασίες από… πατατάκια(!), τα οποία κρατούσε, ο 15χρονος γιος του, έκρυβε και διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, ένας 42χρονος, τον οποίο οι αστυνομικοί που συνέλαβαν χαρακτηρίζουν ως τον «βαρώνο» των παραισθήσεων στην περιφέρεια της χώρας!

«Χλιδάτη»

ζωή

Κτηνοτρόφος παλαιότερα, ζούσε τα τελευταία χρόνια μέσα σε χλιδή. Γρήγορα και πανάκριβα αυτοκίνητα, ταξίδια αναψυχής στο εξωτερικό, πούρα, χρυσές καδένες, Rolex, γεύματα με γκουρμέ γεύσεις, σπέσιαλ κοκτέιλ και σαμπάνιες. Δεν το έκρυβε. Το αντίθετο. Ανέβαζε σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, στιγμές από την παραμονή του σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία, πλουσιοπάροχα πρωινά δίπλα σε πισίνες και πανάκριβα εστιατόρια.

Μόνο μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες, εμφανίζεται να έχει επισκεφθεί εστιατόρια και ξενοδοχεία σε Βουλιαγμένη, Μικρολίμανο, Εκάλη, Κηφισιά, Σαντορίνη, Μύκονο και Αίγιο. Τονίζουν το ρήμα εμφανίζεται οι αστυνομικοί, που είχαν μπει στα ίχνη του, γιατί κάποιες από τις φωτογραφίες είναι παλαιότερες!

Που σημαίνει ότι τις «ανέβαζε» για να θολώνει τα νερά! Την ίδια στιγμή που βάσει των φωτογραφιών βρισκόταν για παράδειγμα στην Εκάλη, στην πραγματικότητα ήταν στην… Ολλανδία!

«Φαν» του Εσκομπάρ ο 15χρονος γιος του

Σοκ έχει προκαλέσει στους αστυνομικούς ότι ο 15χρονος γιος του, σε ιστοσελίδα εμφανίζεται να δηλώνει τόπο καταγωγής το Μεντεγίν της Κολομβίας, πόλη που υπήρξε στο παρελθόν το στρατηγείο του διαβόητου καρτέλ ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ…

Η εξάρθρωση της σπείρας έγινε στο ηράκλειο της Κρήτης. Εκεί σε επιχείρηση μετά από πολύμηνη παρακολούθηση, συνελήφθησαν ο ίδιος ο 42χρονος, η 37χρονη σύζυγός του και ένας 79χρονος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα ο 42χρονος «βαρώνος» προμηθευόταν ποσότητες κοκαΐνης από χώρα του εξωτερικού και στη συνέχεια μαζί με την 37χρονη γυναίκα, τη διοχέτευαν στην «αγορά» του Ηρακλείου.

Προέκυψε επίσης ότι οι συλληφθέντες, αφού επεξεργάζονταν την κοκαΐνη την απέκρυπταν σε αγροτική περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, ενώ, ανακοινώνει η Αστυνομία ,για τη μεταφορά και διακίνηση των ναρκωτικών χρησιμοποιούσαν τον ανήλικο γιο τους.

Πως; Είναι τα διάφορα κουτιά από κονσέρβες και πατατάκια, τα οποία βρήκε η Αστυνομία και τα οποία, φαινόταν στην παρακολούθηση συνήθως να κρατάει ο 15χρονος στον οποίο οι αστυνομικοί αποδίδουν ενεργό ρόλο(!) στο εμπόριο των παραισθήσεων. στον οποίο αποδίδουν ενεργό ρόλο στη διακίνηση των ναρκωτικών.

Για να μην κινήσει τις υποψίες των αστυνομικών, ο 42χρονος, έκοβε τον πάτο της κονσέρβας και μέσα σε αυτόν τοποθετούσε την κοκαΐνη.

Σε έρευνες που επακολούθησαν σε σπίτια και χώρους που χρησιμοποιούσαν, καθώς και σε αγροτική περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 3.224 γραμμάρια κοκαΐνης,το χρηματικό ποσό των 26.650 ευρώ, ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών,δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,κυνηγετικό όπλο ιδιοκτησίας του 79χρονου καικινητά τηλέφωνα.

Το άρθρο Συνελήφθη «βαρώνος» κοκαΐνης –Είχε θάψει σε χωράφι του 3 κιλά κόκα (Φωτό) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα